Avsnitt 8 - Alf Tumble

Alf Tumble är frilansande skribent och ständigt aktuell med nya texter om vin, öl och sprit. Tidigare har han släppt boken Drick! som är en praktisk handbok, skriven och tillägnad alla som vill dricka lite bättre. Alf har också skrivit Tommy Myllymäkis bok Såser och Grönsaker – tillbehör & garnityr. I veckans avsnitt berättar han för Sigrid Bárány och Johan Hedberg varför dillkött har en speciell plats i hans hjärta.

Vi på Lantmännen vill att fler ska prata mer om maten vi äter! Vi måste alla äta så låt oss tala om det med varandra. Vid köksbord, i butiken och på jobbet – hela vägen från jord till bord. Finns det egentligen ett viktigare samtalsämne än mat? Därför har vi startat Matsamtalet, en podcast där matprofilerna Johan Hedberg och Sigrid Bárány pratar fritt om mat ur ett mycket brett perspektiv. Det kan handla om råvaror, barnmat, saker vi inte trodde gick att äta, lärkrutor, matproduktion, matlagningstips och en hel massa annat – diskussioner om mat som vi hoppas ska sprida matlust och engagemang. Välkommen in i samtalet!

Recept och tips från avsnittet