Vi har bett våra medarbetare berätta vilka styrkor de tycker Lantmännen har och vad som gör oss unika som arbetsgivare. Och på Lantmännen kommer du att vara en del av ett företag som har fötterna i jorden och som vill att medarbetarna och verksamheten ska växa på ett hållbart sätt. Här kommer du att kunna påverka och göra skillnad - för våra framtida lösningar och vår framgång, men även för samhället och människors liv - från jord till bord.

Fyra anledningar att välja oss

På Lantmännen värdesätts engagemang och vilja att utvecklas. Eftersom våra affärer grundas i en långsiktig approach där ansvarstagande står i fokus, premieras ett affärsmässigt driv i kombination med egenskaper så som öppenhet, handlingskraft och helhetstänk.

Och oavsett var du arbetar inom Lantmännen vill vi att du ska se och kunna bidra till helheten vi skapar tillsammans. Därför jobbar vi för att skapa en inkluderande kultur med starkt fokus på samarbete. Så är du en lösningsorienterad person med öppet sinne som vågar testa nya vägar framåt, som söker möjligheter att utveckla både dig själv och världen omkring dig på ett sätt som gör skillnad för samhället och människors vardagsliv – då har du kommit helt rätt.

Vi har en vänlig kultur som bygger på öppenhet och respekt för varandra, där det är lätt att göra sin röst hörd och att påverka. Vi uppmuntrar varandra att säga vad vi tycker, och tar ansvar både för vårt eget arbete och för koncernens väg framåt. Genom att ta ägarskap för resultat, samarbeta och utforska nya möjligheter tar vi tillsammans våra affärer till en ännu högre nivå.

Vi är en stor internationell koncern med spännande affärer i hela värdekedjan – från grodden i jorden till maten på bordet. Med vår bredd av affärer inom lantbruk, maskiner, bioenergi, livsmedel och fastigheter kan vi erbjuda varierande karriärmöjligheter inom olika branscher, länder, bolag och kompetensområden.

För mer än hundra år sedan gick en grupp lantbrukare samman för att skapa nya sätt att skapa värde av spannmål. Det var början på vårt kooperativ, och sedan dess har mycket uppnåtts. Idag är vi en stor och lönsam koncern med bolag inom många olika branscher – men fortfarande med rötterna i en stolt historia och med ett långsiktigt perspektiv. Vi fortsätter vår framgångsrika resa genom att utveckla våra affärer med en tydlig strategi för tillväxt, där vi utforskar nya marknader och växer globalt.

Med en växande världsbefolkning, accelererande klimatförändringar och mer medvetna konsumenter, är kraven på företags ansvar för vår miljö och vår planet högre än någonsin. Vi behöver alla hjälpas åt. På Lantmännen vet vi att allt vi gör är del av någonting större, och vi satsar på innovation och hållbar utveckling för att skapa produkter och tjänster med en positiv inverkan på samhället och människors vardag.

Sveriges mest attraktiva arbetsgivare röstas årligen fram av Sveriges talanger i vad som utgör Sveriges största - i antal respondenter - men också mest omfattande karriärundersökning, genomförd av Universum.

Både bland studenterna och bland young professionals finns Lantmännen med som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, vilket vi är oerhört stolta över. 

Vill du göra skillnad, tillsammans? Titta då bland våra lediga tjänster - kanske har vi något som passar just dig!