Om du ska ta dina första steg i din karriär, så finns det flera möjligheter hos Lantmännen - både under och efter studierna. Oavsett om du skriver din uppsats eller ditt exjobb, letar efter praktikplats eller sommarjobb, eller vill vara en del av vårt internationella traineeprogram, så behöver vi unga talanger som kan utmana oss och hjälpa till att påverka vår framtid.

Graduate Trainee Program - Lantmännen Group

Under 15 månader kommer du att utforska koncernens olika divisioner och verksamheter, växa dina erfarenheter och kompetenser - allt för att hitta din plats att blomstra.

Ansökningsperioden för Lantmännens Graduate Trainee Program startar nästa gång i september 2024, har nu stängt.

Läs mer om programmet här.

Summer Internship

Som summer intern får du praktisk erfarenhet inom ditt studieområde, du löser faktiska utmaningar och jobbar med relevanta projekt som gör skillnad.

Läs mer här

Tech program

Som deltagare i Lantmännen Tech Program kommer du vara en del av en IT-organisation som driver förändring i Lantmännens olika verksamheter och skapar lösningar för framtiden. Du kommer arbeta nära verksamheterna för att skapa möjligheter och mervärde genom digitala och analytiska lösningar och detta innebär att du inte bara kommer bidra till Lantmännens tillväxt, utan även växa själv.

Alla platser inom Lantmännen Tech Program med start efter sommaren 2024, vilket är ett gemensamt initiativ med Nexer Tech Talent, är nu tillsatta.

Karriärföretagens studentnätverk består av aktiva studenter på Sveriges universitet och högskolor. Nätverket har fått välja de tre traineeprogram de upplever som mest attraktiva och här har Lantmännens Graduate Trainee Program blivit framröstat som Sveriges 4:e mest attraktiva traineeprogram 2024 bland högskoleingenjörer.

Klicka här om du vill veta mer om Lantmännens Graduate Trainee Program.

Topp 10 bland Sveriges Mest Attraktiva Arbetsgivare

Via sitt studentnätverk, aktiva studenter på Sveriges universitet och högskolor, har Karriärföretagen genomfört en omröstning för att identifiera de mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland de företag som utsetts till Karriärföretag 2024.

Lantmännen erhåller tre topp 10 placeringar i årets omröstning – 3:e plats bland både samhällsvetare och jurister och en 4:e plats bland ekonomistudenterna.

Vad vi erbjuder

Vi har bett våra anställda beskriva oss som arbetsgivare. Baserat på detta har vi sammanfattat fyra anledningar till att välja oss. 

Läs mer om vad vi erbjuder

Examensarbete, uppsats eller praktik

Varje år tar vi in ett begränsat antal studenter som gör sin praktik eller skriver sin uppsats/exjobb hos oss.

Läs mer

Graduate Program - Lantmännen Unibake

Studerar du supply chain? Då erbjuder Lantmännen Unibake ett tvåårigt Graduate Program.

Läs mer

Våra medarbetare

De som bäst kan berätta hur livet på Lantmännen är, är våra medarbetare. Här kan du ta del av deras insikter och erfarenheter.

Dina framtida kollegor