Om du ska ta dina första steg i din karriär, så finns det flera möjligheter hos Lantmännen - både under och efter studierna. Oavsett om du skriver din uppsats eller ditt exjobb, letar efter praktikplats eller sommarjobb, eller vill vara en del av vårt internationella traineeprogram, så behöver vi unga talanger som kan utmana oss och hjälpa till att påverka vår framtid.

Lantmännen har, för andra året i rad, fått utmärkelsen Årets Talangföretag 2021, ”Talent Company of the Year”. Det är en av Sveriges mest prestigefulla utmärkelser inom talangutveckling och handlar om att lyfta företag som jobbar med att attrahera, rekrytera och utveckla talanger och kompetenser på ett framgångsrikt sätt.

Priset delas ut av talangnätverket 4Potentials och 2021 var fjärde gången Lantmännen tog emot förstapriset.

Varje år röstar universitetsstudenter fram sina ideala arbetsgivare i en omfattande och oberoende karriärrelaterad studie - Universum Talent Survey. 2021 rankades Lantmännen bland de 100 mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige av studerande inom business/ekonomi, samt av både högskole- och civilingenjörsstudenter.