YouTube preview

Karriär

Välkommen till en internationell koncern med bred verksamhet inom hela värdekedjan från jord till bord - runt om i världen. Här får du arbeta tillsammans med 10 000 dedikerade och drivna kollegor, växa, testa nya vägar och påverka Lantmännens väg framåt. 

Lediga jobb

Söker du efter nya möjligheter? Ta en titt på våra lediga tjänster.

Spontaneous application

Företag Lantmännen Unibake
Flera platser

Ansøg uopfordret som chauffør - Hvidovre

Företag Lantmännen Unibake
Plats Hvidovre

Ansøg uopfordret som lagermedarbejder - Hvidovre

Företag Lantmännen Unibake
Plats Hvidovre

Vår passion är djupt rotad

Lantmännens resa startade för mer än 100 år sedan, när svenska lantbrukare gick ihop för att hitta nya sätt att skapa värde och nytta av spannmål. Sedan dess har Lantmännen haft som mål att utveckla en lönsam och hållbar verksamhet baserad på just spannmål – en väldigt liten produkt med enorm potential.

Idag är vi en internationell koncern med verksamhet i över 20 länder. Och samtidigt som vi är stolta över våra rötter, har vi också en tydlig strategi för tillväxt, där vi utforskar nya marknader och växer.

Våra värderingar

Våra värderingar guidar oss i vårt dagliga arbete. De vägleder oss i hur vi agerar och bemöter varandra, i vårt eget ansvar och vår verksamhet.

  • Öppenhet handlar om att vara flexibel och beredd på att anpassa sig till förändringar, skapa ett öppet klimat där förtroende, samarbete och kommunikation värderas högt.

  • Handlingskraft handlar om att vara driven, proaktiv och se utmaningar som en möjlighet att utvecklas - både dig själv och vår verksamhet.

  • Helhetssyn handlar om att vi alla tar ansvar för att bidra och göra skillnad till helheten - från jord till bord - och att vi tillsammans skapar produkter och tjänster med en positiv inverkan på samhället och människors vardag.

Vilka vi är

Lantmännen har verksamhet inom hela värdekedjan – från jord till bord. Och i en värld med växande befolkning, accelererande klimatförändringar och allt mer medvetna konsumenter är efterfrågan på innovativa och hållbara spannmålslösningar större än någonsin. För att vi ska kunna behålla vår ledande position och skapa nya sätt att använda spannmål på, så behöver vi medarbetare som utmanar varandra och sig själva - människor som kan reimagine the world of grain.

Läs mer om Lantmännens koncern

Lantmännen har nått en hedrande andraplats och är ett av Årets Talangföretag 2022, ”Talent Company of the Year”. Det är en av Sveriges mest prestigefulla utmärkelser inom talangutveckling och handlar om att lyfta företag som jobbar med att attrahera, rekrytera och utveckla talanger och kompetenser på ett framgångsrikt sätt.

Priset delas ut av talangnätverket 4Potentials och under åren är Lantmännen det bolag som har varit i flest finaler i "Årets talangföretag". Sedan 2014 har Lantmännen stått som vinnare hela fyra gånger. 

"Lantmännen växer som aldrig innan och har utvecklat ett etablerat employer brand. Företaget drivs av värderingar som präglar medarbetarnas sätt att arbeta och här växer och utvecklas man i takt med företaget. Lantmännen är ett framtidsbolag som gör skillnad och har bra fokus på hållbarhet. Vi ser att drivkraften är stor här och vi följer med spänning Lantmännens utveckling!"

Källa: Karriärföretagen

Sveriges Bästa Arbetsgivare är en årlig undersökning av Universum som mäter arbetsgivares interna Employer Brand. Undersökningen genomförs bland företagens egna medarbetare och avslöjar hur de bedömer sin nuvarande arbetsgivare baserat på tre faktorer med samma vikt; intern identitet, nöjdhet samt lojalitet.