Välkommen till en internationell koncern med bred verksamhet inom hela värdekedjan från jord till bord - runt om i världen. Här får du arbeta tillsammans med 10 000 dedikerade och drivna kollegor, växa, testa nya vägar och påverka Lantmännens väg framåt. 

Lediga jobb

Söker du efter nya möjligheter? Ta en titt på våra lediga tjänster.

Ansøg uopfordret som chauffør - Hvidovre

Företag Lantmännen Unibake
Plats Hvidovre

Ansøg uopfordret som lagermedarbejder - Hvidovre

Företag Lantmännen Unibake
Plats Hvidovre

Ansøg uopfordret som produktionsmedarbejder - Pandrup

Företag Lantmännen Unibake
Plats Pandrup

Vår passion är djupt rotad

Lantmännens resa startade för mer än 100 år sedan, när svenska lantbrukare gick ihop för att hitta nya sätt att skapa värde och nytta av spannmål. Sedan dess har Lantmännen haft som mål att utveckla en lönsam och hållbar verksamhet baserad på just spannmål – en väldigt liten produkt med enorm potential.

Idag är vi en internationell koncern med verksamhet i över 20 länder. Och samtidigt som vi är stolta över våra rötter, har vi också en tydlig strategi för tillväxt, där vi utforskar nya marknader och växer.

Vad vi erbjuder

Vi bad våra anställda beskriva oss som arbetsgivare. Med detta som grund, har vi sammanfattat fyra anledningar till att välja oss och vad vi kan erbjuda dig. Läs mer om hur du kan spira hos oss.

Läs mer om vad vi erbjuder

Väx med oss

Med verksamhet inom hela värdekedjan och ett starkt fokus på din utveckling, kan du utforska vad som driver dig, lära dig nya saker, utvecklas och växa genom hela din karriär.

Väx med oss

Student

Studerar du eller är du i början av din karriär? Hos oss finns det flera möjligheter att plantera ett första frö för din framtida karriär att växa vidare från - från jord till bord.

För dig som studerar

Våra medarbetare

De som bäst kan berätta hur livet på Lantmännen är, är våra medarbetare. Och innan vi ses, så kan du ta del av dina framtida kollegors insikter och erfarenheter här.

Dina framtida kollegor

Våra värderingar

Våra värderingar guidar oss i vårt dagliga arbete. De vägleder oss i hur vi agerar och bemöter varandra, i vårt eget ansvar och vår verksamhet.

  • Öppenhet handlar om att vara flexibel och beredd på att anpassa sig till förändringar, skapa ett öppet klimat där förtroende, samarbete och kommunikation värderas högt.

  • Handlingskraft handlar om att vara driven, proaktiv och se utmaningar som en möjlighet att utvecklas - både dig själv och vår verksamhet.

  • Helhetssyn handlar om att vi alla tar ansvar för att bidra och göra skillnad till helheten - från jord till bord - och att vi tillsammans skapar produkter och tjänster med en positiv inverkan på samhället och människors vardag.

Vilka vi är

Lantmännen har verksamhet inom hela värdekedjan – från jord till bord. Och i en värld med växande befolkning, accelererande klimatförändringar och allt mer medvetna konsumenter är efterfrågan på innovativa och hållbara spannmålslösningar större än någonsin. För att vi ska kunna behålla vår ledande position och skapa nya sätt att använda spannmål på, så behöver vi medarbetare som utmanar varandra och sig själva - människor som vill växa tillsammans från jord till bord.

Vår verksamhet är uppdelad i tre divisioner och två affärsområden - lantbruk, energi, livsmedel, Swecon och fastighet. Lantmännen är dessutom delägare i flera internationella bolag.

Från jord till bord

Med spannmål som vår gröna tråd, tar vi ansvar genom hela värdekedjan – från lantbruk och maskiner, till bioenergi, livsmedel och fastigheter. Här har vi möjlighet att påverka och utvecklas - genom att tillsammans ta ansvar och utforska nya vägar - från jord till bord.

Mer om koncernen

Lantmännen Cerealia

På Lantmännen Cerealia utvecklar, producerar och marknadsför vi ett stort utbud av smakrika och hållbara produkter under välkända varumärken, så som Kungsörnen, AXA, FINN CRISP och GoGreen. På så sätt gör vi skillnad och skapar värde från jorden till bordet.

Mer om Cerealia

Division Lantbruk

Division Lantbruk utgör Lantmännens kärnverksamhet som spänner över flera områden. Det innebär att Lantbruksdivisionen kan erbjuda möjligheter inom olika områden – från produktion till forskning, till maskiner, foder, försäljning med mera.

Mer om Lantbruk

Lantmännen Unibake

Lantmännen Unibake är en global världsledande bagerikoncern, med anrika traditioner och samtidigt med en blick för utveckling och trender. Vi har en passion för bröd - ett av våra äldsta livsmedel, och vi vill se vårt bröd och våra bakverk göra människor nöjda och glada.

Mer om Unibake

Division Energi

Division Energi är en av Sveriges största producenter av bioenergiprodukter. Här tillverkar och marknadsför bolagen bland annat hållbar etanol, proteinfoder, kolsyra, stärkelseprodukter med mera. Vi söker ständigt nya möjligheter att utveckla, både vår verksamhet och oss själva.

Mer om Energi

Swecon

Swecon är partner till Volvo Construction Equipment och återförsäljare av maskiner för bygg- och anläggningsbranschen i flertalet länder. Vi är en del av Lantmännen och vi strävar efter att fortsätta hitta nya lösningar genom att utmana oss själva och fördjupa våra kunskaper.

Mer om Swecon

För fjärde året i rad har Lantmännen utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2023 med följande motivering:

"Lantmännen är en dynamisk organisation som drivs av innovation och att skapa unika karriärmöjligheter. Som anställd blir man garanterad trygghet och utveckling och de visar ständigt upp hög expertis. Vi ser att medarbetarna på Lantmännen har stor passion för sitt arbete och det råder ingen tvivel om att de besitter en stark företagskultur."

Källa: Karriärföretagen

Sveriges Mest Attraktiva Arbetsgivare röstas årligen fram av Sveriges talanger i vad som utgör Sveriges största - i antal respondenter - men också mest omfattande karriärundersökning, genomförd av Universum.

Både bland studenterna och bland de som har några års arbetslivserfarenhet finns Lantmännen med som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare, vilket vi är oerhört stolta över. 

Vill du också jobba med fantastiska kollegor hos oss? Titta då bland våra lediga tjänster - kanske har vi något som passar just dig!

Lantmännen är även i år på topp 10 och ett av Årets Talangföretag 2023. Utmärkelsen är en av Sveriges mest prestigefulla inom talangutveckling och handlar om att lyfta företag som jobbar med att attrahera, rekrytera och utveckla talanger på ett framgångsrikt sätt.

Priset delas ut av talangnätverket 4Potentials och under åren är Lantmännen det bolag som har varit i flest finaler i "Årets talangföretag". Sedan 2014 har Lantmännen stått som vinnare hela fyra gånger.