Växthuset är Lantmännens program för öppen innovation, där du som söker kan få hjälp att utveckla en innovativ affärsmodell till en lönsam affär. Sedan starten 2014 har vi tagit vara på expertis och kunskap för att utforska framtidens mat och lantbruk. Varje år lanseras ett nytt tema och såväl Lantmännens medarbetare som externa startups och forskare är välkomna att delta.

Program 2023-2024: Circular Futures

Vad krävs för att skapa en cirkulär framtid? Årets program i Växthuset har tema Circular Futures och välkomnar dig att med nya ögon ta en titt på vår livsmedelsproduktion, från spannmål till färdig produkt. Vi har nått långt, och ändå har resan bara börjat. Så många möjligheter, genom hela värdekedjan, som bara väntar på att bli upptäckta – och du är välkommen att ge dig i kast med utmaningen. Ta chansen att tänka och skapa nytt så att vi tillsammans kan förstärka spannmålsvärdekedjan!

Kontakta oss

Arbetet med Växthuset utvecklas och administreras genom Lantmännen R&D Group Functions. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om hur du kan samarbeta med oss.

Nina Tuomikangas

Project Manager Innovation

Lantmännen R&D

Jakob Söderström.

Innovation Manager

Lantmännen R&D