Vi tror på hållbar tillväxt genom att utforska olika tillvägagångssätt, upptäcka nya lösningar och arbeta tillsammans. Följ med på vår resa, där vi investerar i hållbart jordbruk, effektiva maskiner, bioraffinaderier och livsmedel. Vi letar efter nyfikna, passionerade talanger som vill bli en del av vårt traineeprogram - en unik möjlighet att utforska olika affärer, marknader och funktioner.  

Ansökningsperioden för programmet med start i september 2024 har nu stängt.

Det kan vara just du som...

Tar dina kompetenser en nivå upp

Skruva upp din potential i vårt Graduate Trainee Program – en dynamisk blandning av spännande utmaningar och roliga aktiviteter. Dela dina idéer och insikter för att utveckla, utforska och växa. Tillsammans hittar vi nya sätt att växa tillsammans!

Gör skillnad och påverkar vår framtid - på riktigt

Allt vi gör är sammanlänkat och vi brinner för möjligheterna att samarbeta för att hitta nya lösningar och för att utveckla vår hållbara verksamhet. Hos Lantmännen kan du påverka samhället och människors vardag på riktigt!  

Krokar arm med briljanta kollegor

En av programmets stora fördelar är nätverket av briljanta kollegor inom olika affärer och funktioner det för med sig. Här kan du bygga relationer och kroka arm med kollegor för att upptäcka nya perspektiv, ta del av andras insikter, utveckla och utvecklas.

Utforskar olika områden - från jord till bord

Med verksamheter inom hela spannmålsvärdekedjan kommer du att utforska olika divisioner, områden och funktioner under programmet. Genom traineeprogrammet kan din ambition få gro och dina erfarenheter växa – från jord till bord.

Om programmet

Spännande utmaningar i 15 månader

Som Graduate Trainee i vårt 15-månadersprogram väntar en fantastisk start på din karriär. Du blir en del av en av våra divisioner/företag inom Lantmännen koncernen och detta blir din hemvist under programmet, beroende på valt spår. Efter programmet fortsätter du din karriär inom din hemdivision och fortsätter göra skillnad på riktigt.  

4 uppdrag inom olika områden

Du kommer att utforska fyra olika områden - två inom din hemdivision och två inom andra divisioner eller företag inom koncernen - vilket ger dig en bred erfarenhet och olika kompetenser. Du kan förvänta dig varierande projekt/rotationer, och vårt mål är att minst en av rotationerna ska ha en internationell inriktning eller vara utomlands.  

Utbildning för att nå nya höjder

Utbildningar hålls parallellt med rotationerna för att stärka dina färdigheter och skapa en bra plattform och verktyg inom områden som ledarskap, förändring och personlig utveckling. Mellan rotationerna kommer du att träffa de andra traineerna och göra studiebesök för att ytterligare utforska vår verksamhet, dela dina erfarenheter och insikter, reflektera och ladda om.

Strategic Group Assignment

Dessa strategiska projekt görs i grupp, fokuserar på nyckelområden i Lantmännens framtida utveckling och initieras ofta av koncernledningen. Under programmet kommer du också att bygga ett unikt nätverk av briljanta kollegor och göra verklig skillnad, både för vår koncern, för samhället och för människors vardag.

Traineeprogrammets olika spår

Graduate Trainee Program 2024 - 2025

Vi söker dig som har en kandidat- eller masterexamen från business administration, industriell ekonomi, ingenjörsstudier eller studier till agronom, med maximalt tre års arbetslivserfarenhet efter avslutade studier. För de olika inriktningarna/spåren söks specifika kompetenser, vilka du kan läsa mer om på www.lantmannen.com/trainee/ eller klicka på knappen högst upp på sidan.

Division Lantbruk, placeringsort: MalmöIT / Business Development

Division Energi Biorefineries, placeringsort: NorrköpingOperations / Supply Chain

Division Livsmedel Cerealia, placeringsort: JärnaOperations / Production

Swecon Tyskland, placeringsort: Ratingen/DüsseldorfSales/Marketing / Product Mgmt

Swecon Sverige, placeringsort: EskilstunaSupply Chain Mgmt

Group Function Finance, placeringsort: StockholmFinance / Business Controller

Ansökningsperioden för Graduate Trainee Programmet med start i september 2024 är stängd.

Prenumerera gärna på lediga jobb eller följ oss på LinkedIn för att få uppdateringar om framtida lediga tjänster och annat spännande.