Utan våra medarbetare så finns inte Lantmännen och att investera i din utveckling är en absolut prioritet på vår agenda. Det finns olika sätt att växa och karriär kan betyda olika saker för olika medarbetare. Du kan vilja spira inom ditt nuvarande kompetensområde eller eller kanske lägga till erfarenheter från andra kulturer och länder. Hur din framtid utvecklas är upp till dig - vi kommer att vara din sparringpartner för att du ska kunna ta vara på möjligheterna. På Lantmännen vill vi att din inre drivkraft ska få komma fram - för när du växer, så växer vi också.

Karriärmöjligheter från jord till bord

 

Lär känna olika branscher

Genom vår verksamhet i hela värdekedjan, har du möjlighet att att lära känna olika branscher och utforska ny terräng.

Upptäck nya länder

Är du nyfiken på nya marknader och kulturer? Med verksamhet i över 20 länder, kan du göra skillnad på andra platser.

Gro ledarskap eller expertis

Du kanske vill fördjupa dig inom ditt specialistområde eller utveckla ditt ledarskap för att få andra talanger att blomstra.

Testa nya, outforskade stigar

Om du vill utmana dig själva och pröva på något helt nytt så har du möjlighet att byta funktion - ett spännande sätt att hitta en nytt fält att växa från.

Utforska andra alternativ - och kom tillbaka

Vill du pröva dina vingar utanför Lantmännen? Medan du bygger på dina erfarenheter, så lämnar vi dörren öppen för att du ska ha möjligheten att återvända.

Våra medarbetare är enormt viktiga för oss och genom vår breda verksamhet kan vi erbjuda möjligheter att växa - från jord till bord. Och när Karriärföretagen presenterade 2024 års Karriärföretag så fanns Lantmännen med för femte året i rad: 

"Lantmännen är en attraktiv arbetsgivare på grund av sin starka inriktning på hållbarhet och öppenhet. Företaget skapar en inkluderande kultur där varje medarbetare är värdefull och har möjlighet att utvecklas. Lantmännen har en bredd i verksamheten, erbjuder spännande karriärmöjligheter och satsar på innovation och hållbarhet, vilket gör dem till ett företag som präglas av engagemang och framåtanda. Här kan du verkligen vara en del av något större och positivt bidra till samhället."

Ledarskapets ledstjärnor

Som ledare har du en viktig roll hos oss - att kunna motivera och inspirera andra, så att vi kan fortsätta på vår resa. Du behöver därför vissa egenskaper. Vi kallar dem våra ledstjärnor och de har sin utgångspunkt i våra värderingar. Vi tror att du har drivet att leda dig själv och andra. Du är målinriktad och du vågar ta tuffa beslut, samtidigt som du kan skapa engagemang. En förebild som är empatisk, kommunikativ och inkluderande och som ser potentialen i varje individ. Ledarskapets ledstjärnor visa hur vi ser på arbetet som chef.

Vi satsar på våra ledare

Som en del av Lantmännen, vill vi att du bygger din karriär från grunden. Och vi tror att praktisk erfarenhet är avgörande för att utveckla det bästa ledarskapet. För att finslipa dina ledaregenskaper ännu mer, har vi utvecklat olika utbildningsprogram, både för mer erfarna ledare och våra tidiga talanger. Så att din karriär kan frodas.

Explore

Vårt program för unga talanger handlar om att utforska sig själv och sin egen potential - motivation, drivkrafter och styrkor. Samtidigt som du får djupare insikter i vår verksamhet - från jord till bord.

Grow

För mellanchefer erbjuds ett 13-månaders heltäckande program inom ämnen som strategi, resultatorienterat ledarskap och förändringsdynamik - för när våra ledare växer, kan våra medarbetare blomstra.

Accelerate

Programmet för våra mest erfarna ledare ger möjligheten till en 18-månaders utvecklingsresa. Här har du tillgång till en extern coach som hjälper dig förbättra hur du tar dig an utmaningar i en komplex miljö.