Vi är stolta över att kunna presentera ett produktsortiment innehållande allt från traditionella svenska klassiker till innovativa, hälsosamma och smakrika nyheter. Håll utkik efter Lantmännens gröna grodd nästa gång du handlar. 

Saftiga potato buns

Den perfekta hamburgaren kräver det perfekta hamburgerbrödet. Enligt amerikanska traditioner bakar vi med potatis i Korvbrödsbagarens Potato buns för att göra dem extra saftiga.

Hälsosamma rågsnacks

Rågsnacks med 100% fullkorn till fredagsmyset? Finn Crisps rågsnacks finns i flera olika smakkombinationer och får dig att vilja leva hälsosamt hela veckan.

Korvbröd från jord till bord

Vetet till våra korvbröd från Korvbrödsbagaren är odlade av svenska bönder, malt i vår kvarn i Strängnäs och bakat i vårt bageri i Örebro.

Hatting Chiagod

Det perfekta valet för dig som vill äta hälosamt utan att kompromissa med smaken. Ett saftigt och mjukt portionsbröd med 32% fullkorn och låg sockerhalt.

AXA havregryn

En skafferiklassiker som levererat havrekraft till svenska folket i över 100 år. Utgör huvudnumret i frukostfavoriter som gröt, müsli och granola såväl som en rad läckra bakverk.

Kungsörnen Gammeldags Idealmakaroner

Vardagsfavoriten som gör sig bäst stuvad i mjölk och med lite riven muskotnöt. Men passar lika bra i makaronilådan eller som pastagratäng med cheddarost. 

START! Naturell

START! är gjord på finaste havre som vi rostar för att få fram den karaktäristiska och knäckiga smaken.

Gyllenhammars havregryn

Sveriges äldsta havregrynsvarumärke har med sina ikoniska förpackningar marknadsfört finvalsade havregryn sedan 1902.

Mer information om våra svenska livsmedelsvarumärken