Avsnitt 22 - Omöjlig odling

Johan "Matgeek" Hedberg och Sigrid Bárány pratar om omöjlig odling, eller snudd på omöjlig. Från vad vi kan odla hemma i köksfönstret till vad som växer 540 meter ner i Kiruna-gruvan. Vi testar honung med spännande smaker och bonden Thomas avslöjar vad han skulle vilja odla men inte kan.

Vi på Lantmännen vill att fler ska prata mer om maten vi äter! Vi måste alla äta så låt oss tala om det med varandra. Vid köksbord, i butiken och på jobbet – hela vägen från jord till bord. Finns det egentligen ett viktigare samtalsämne än mat? Därför har vi startat Matsamtalet, en podcast där matprofilerna Johan Hedberg och Sigrid Bárány pratar fritt om mat ur ett mycket brett perspektiv. Det kan handla om råvaror, barnmat, saker vi inte trodde gick att äta, lärkrutor, matproduktion, matlagningstips och en hel massa annat – diskussioner om mat som vi hoppas ska sprida matlust och engagemang. Välkommen in i samtalet!