Variera din vardagsmiddag med Kungsörnens makaronsnäckor

Pressmeddelanden, 2011

Makaroner är en favorit som ofta finns på middagsbordet i de svenska hemmen. Nu lanserar Kungsörnen en ny lyxigare form av den klassiska makaronen.

Ibland kan det vara svårt att få tiden att räcka till. Vardagen är fullbokad med jobb, skola och aktiviteter och på fritiden vill vi hinna med så mycket roligt som möjligt. För att orka är det viktigt att äta bra mat och makaroner fungerar ofta som en genväg till den enkla vardagsmaten och är en favorit hos många barn.

En fjärdedel av all pasta som säljs är just makaroner så det råder ingen tvekan om att det är en favorit i de svenska hushållen. Nu lanserar Kungsörnen en ny variant på den klassiska makaronen som gör det enklare för dig att variera din vardagsmåltid med fler fina pastaformer som hela familjen gillar.

– Våra nya makaronsnäckor är lika enkel vardagsmat som vanliga makaroner men känns lite lyxigare, säger Susanne Hoffmann, produktchef, Kungsörnen. Snäckorna är små och fina och passar bra ihop med dina vanliga makarontillbehör men även till din favoritpastasås eller i en god och matig pastasallad.

Kungsörnen Makaronsnäckor är tillverkade av en blandning av durumvete och svenskt mjukvete. Koktiden är 8-9 minuter och förpackningen innehåller 700 gram. Cirkapriset är 15,90 kronor.

Bild på produkten för fri publicering finns att ladda ner från Lantmännen Cerealias bildbank: http://online.opv.se/
Användarnamn: reklam
Lösenord: rb1aaa

Du finner bilden under kategorin Pasta/Ris/Mos/Kungsörnen.