Garanterat goda nyheter från Gooh

Pressmeddelanden, 2012

Gooh – Operakällarens hämtmatskoncept – inför nu en smakgaranti på alla sina rätter. Den konsument som inte är nöjd med sin smakupplevelse bjuds på valfri ny rätt. Syftet är att uppmuntra fler att våga prova Gooh. Under våren introduceras också ett antal nyheter på menyn och nygamla favoriter gör åter entré.

–  Syftet med vår Smakgaranti är att få nya konsumenter att våga pröva Gooh samt att få "gamla" konsumenter att våga prova nya rätter. Kampanjen ger oss också tillfälle att prata om våra goda smaker, vårt matkunnande och vår jämna höga kvalitet, säger Jonas Regnér, vd på Gooh.

Det konsumenten behöver göra är att fylla i ett smakgarantiformulär och skicka in den tillsammans med kvitto och i retur kommer en värdekupong som gäller för en valfri ny Gooh-rätt i dagligvaruhandeln.

Under ett år varieras Goohs meny ständigt, med minst ett tiotal skiften av rätter. Först ut som ny rätt 2012 blir en Rödspättafilé med hummersås och dillpotatispuré. Den finns i butik från mitten av februari (rekommenderat försäljningspris 69:90 kr). Så här berättar kökschef Stefano Catenacci om rätten:

–  Jag brukar kalla rödspättan för sjötungans lillasyster. Det är en fin fisk med fast kött och bra smak. Smakmässigt gifter den sig också underbart med den milda hummern i såsen. Till en riktig potatispuré som denna används så klart äkta smör och mjölk, inga genvägar till ett gott resultat!

Ytterligare en nyhet som finns i butik från mitten av februari är Kycklingbröstfilé i spenat- och basilikasås med tagliatelleknyten (rekommenderat försäljningspris 59:90 kr).

–  Spenat, basilika, vitt vin och lite vitlök samsas fint i såsen, hittar in mellan pastabanden i tagliatelleknytena och skänker dem sin runda smak. Vi använder naturligtvis en svensk kycklingbröstfilé och toppar av med ett par körsbärstomater, för att skänka färg och fräschör till rätten. En lyxig pastarätt när du vill unna dig en fin matstund, säger Stefano Catenacci, kökschef på Operakällaren och mannen bakom alla Goohs recept.

Under våren kommer också nygamla favoriter tillbaka – däribland Lamm- & nötfärsbiffar med dinkelris och het indisk curry samt Limekyckling med citrongräs och kokosmjölk. De gör entré från vecka 19 och rekommenderat utpris är 59:90 kr.

Ladda ned filer här