Guldbiljett till Operakällaren i Goohs mat

Pressmeddelanden, 2012

Stefano Catenacci kommer under hösten synas i TV4:s storsatsning Kockarnas Kamp där mästerkockar möts i utslagningsmoment. Gooh,  där Stefano är den som står bakom alla recept,  har under hösten en tävling där man genom att hitta en av ett fåtal gömda guldbiljetter har chansen att komma till Stefano på Operakällaren och laga mat med mästerkocken själv.

Under veckorna 40-47 kommer ett litet antal guldbiljetter att gömmas på Goohs förpackningar. De lyckliga som hittar en biljett kommer bjudas in till Operakällarens kök, och där ges en helt unik möjlighet att laga mat tillsammans med Stefano Catenacci.

Vi är oerhört stolta och spända på Stefanos medverkan i Kockarnas Kamp, där Stefano kommer bli ett känt ansikte för svenska folket. Vi tror att möjligheten att få komma till mystikomsusade Operakällaren lockar många matlagningsintresserade, vilket Goohs konsumenter är. Eftersom Operakällarens hämtmatskoncept är lagat från grunden av passionerade kockar, väljer de just Gooh, de dagar tiden inte räcker till för hemlagat. säger Sara Larsdotter, marknadschef på Gooh.

Det vinnaren behöver göra är att skicka in guldbiljetten tillsammans med ett ifyllt formulär som finns att hämta på Goohs hemsida. Information kommer sedan skickas ut till vinnarna om detaljer för eventet på Operakällaren.

Även Stefano Catenacci, kökschef på Operakällaren och mannen bakom Goohs recept, är spänd inför hösten.

-  Jag ser fram emot att ta emot ett gäng passionerade hemmakockar som får prova på att laga mat här hos mig. De kommer förmodligen gå härifrån med en upplevelse för livet!

Höstnyheter på Goohs meny

Under ett år varieras Goohs meny ständigt, med ett stort antal skiften av rätter. Först ut som nya rätter hösten 2012 är Pasta med svampsås, persiljemarinerade champinjoner & ostronskivling samt Pasta med krämig ostsås, Parmesan, Italico, Gorgonzola & broccolistjälkar (rekommenderat försäljningspris för båda rätterna 45:90 kr).

De finns i butik från början av september. Så här berättar kökschef Stefano Catenacci om svamprätten:

-  En härlig vardagsrätt för hösten! Här har jag använt mig av de fina svamparna ostronskivling och champinjon, som ger en matig och rustik smak. Persiljan ger såsen en fräsch touch. Den här rätten serverar jag på vardagarna med ett glas mjölk eller mineralvatten, på helgen steker jag tärnad pancetta och strör över och dricker ett glas vitt vin till.

Om osträtten säger Stefano:

-  Den här rätten har jag komponerat för att man ska kunna unna sig något riktigt gott även på en vardag. Den rika ostsåsen gjord på italienska ostar fångas upp fint av pastans form och broccolistjälkarna ger ett bra tuggmotstånd. Ät den till lunch med mineralvatten till eller njut den till middag med ett glas kallt vitt. Servera gärna med en sallad och en stekt kycklingfilé!

Under hösten kommer också en nygammal favorit tillbaka – nämligen Skånsk Kalops med potatis. De gör entré från vecka 45 och rekommenderat utpris är 65:90 kr.

Ladda ned filer här