7,5 varv runt jorden med ”Många sträckor små”

Pressmeddelanden, 2012

Nästan 7,5 varv runt jorden – så långt har de som laddat med Lantmännens app ”Många sträckor små” cyklat sedan lanseringen i september förra året. Nu uppdateras appen där deltagarna bland annat kan vinna en komplett cykelservice hos Sportson.

I höstas tog Lantmännen fram appen ”Många sträckor små”, en app där deltagarna kan registrera sina cykelsträckor. Appen togs fram för att motivera konsumenter att ta cykeln istället för bilen till mataffären*.

Samtidigt som det görs insatser för miljön kan man trampa till sig belöningar från Lantmännens produkter. Sedan starten i september har det cyklats i en rasande fart och svenskarna har nått nästan 7,5 varv runt jorden. Något som nu ska firas med en uppdatering.

– Efter mindre än ett år är resultatet på nästan 7,5 varv runt jorden något vi är väldigt nöjda med. Det känns kul att kunna lansera en uppdatering till alla som fortsätter trampa, berättar John Wernvik, Digitalt ansvarig på Lantmännen.

Nya funktioner i den uppdaterade appen är nya utmaningar och nya priser i form av bra mat från Lantmännen. Om man dessutom delar appen med sina vänner finns chans att vinna en komplett cykelservice på Sportson, något som kan behövas efter allt trampande.

Den nya versionen av ”Många sträckor små” uppdateras via App Store under fliken ”uppdatera”. En uppdatering för Android är under utveckling och kommer att lanseras inom kort. Appen finns under sökorden Lantmännen, Många sträckor små och Ta cykeln.