Kungsörnen lanserar cupcakes – tillsätt bara fantasi

Pressmeddelanden, 2011

Cupcakes ligger i tiden och har blivit trendigt. Bloggvärlden svämmar över av de söta, dekorerade bakverken och på nätet finns det mängder av recept som lockar fram din inre konditor. Nu lanserar Kungörnen en cupcakes som gör det enkelt för dig att lyckas med dina cupcakes hemma.

Cupcakes är små fina kakor som bakas i portionsformar som sedan pyntas med frosting och strössel, nötter, bär eller godis. Namnet cupcakes tros härstamma från 1800-talets Amerika då husmödrarna saknade hushållsvåg och istället använde en kopp som mått för ingredienserna när de bakade. En kopp mjöl, en kopp socker resulterade i att kakan fick namnet ”koppkaka” – cupcake.

– Cupcakes är som ett slags minitårtor, säger Lena Borg Jakobsson, produktchef, Kungsörnen. De är lika mycket njutning för ögat som för gommen och du kan dekorera de som du vill, bara fantasin sätter gränserna.

Kungörnens cupcakes finns i smakerna Strawberry Surprise och Chocolate Dream och innehåller bakmix, tio muffinsformar, frosting och topping, allt du behöver för att baka dina egna mumsiga cupcakes.

Kungsörnen Cupcakes finns i butik från och med vecka 40 och cirkapriset är 36,90 kronor.

Bild på produkten för fri publicering finns att ladda ner från Lantmännen Cerealias bildbank: http://online.opv.se/
Användarnamn: reklam
Lösenord: rb1aaa

Du finner bilden under kategorin Specerier/Kungsörnen.

Ladda ned filer här