Jonas Regnér ny vd för Gooh!

Nyheter, 2008

PRESSMEDDELANDE 2008-07-04 Jonas Regnér ny vd för Gooh! Jonas Regnér, marknads- och försäljningschef för Gooh!, blir färdigmatföretagets nya vd från slutet av augusti. Nuvarande vd, Lars Fins, lämnar Gooh! och börjar på hälsobutikskedjan Life.

Jonas Regnér, 38 år, blir ny vd för matföretaget Gooh! från slutet av augusti. Nuvarande vd, Lars Fins, går vidare till hälsobutikskedjan Life, där han blir vd och koncernchef.

Jonas Regnér har jobbat som marknads- och försäljningschef på Gooh! sedan starten 2005 och har en gedigen livsmedelsbakgrund med 13 år inom Johnson-gruppen och Axfood.
– Det ska bli jättekul att tillsammans med övriga medarbetare på Gooh! fortsätta bygga ett av Sveriges mest spännande varumärken. I en tid då allt fler människor söker färdigmat som är god, hälsosam och håller hög kvalitet är Gooh! helt rätt. Vi har definitivt framtiden framför oss, säger Jonas Regnér.

Under de närmaste åren ska Gooh! etablera Sveriges modernaste färdigmatsanläggning i Järna och satsa på en stark tillväxt.
– Vi ska utveckla vårt erbjudande till konsument, samt våra tre säljkanaler med måltidsbutiker, "shop in shop" för dagligvaruhandeln och "roomservice" (för bland annat hotell, restaurang och catering). Dessutom har vi fått en hel del förfrågningar från andra länder, vilket gör att vi överväger att bredda oss internationellt. Närmast på agendan är lanseringen av Gooh! på några av SJ:s utvalda restaurangvagnar under slutet av augusti 2008, berättar Jonas Regnér.

– Gooh! börjar bli ett välkänt varumärke främst i Stockholmstrakten. Nu tar företaget större kliv för att bredda marknaden och bli det självklara valet för många fler som vill unna sig bra färdigmat. Det känns tryggt att ha Jonas Regnér vid rodret när en sådan utveckling ska ske. Att sedan Lars Fins är kvar i styrelsen är ytterligare en styrka, säger Magnus Johansson, affärsområdeschef för Lantmännen Cerealia.

För ytterligare information kontakta: Jonas Regnér, tillträdande vd för Gooh!, tel: 070-927 80 01 Lars Fins, nuvarande vd för Gooh!, tel: 070-927 80 00

Pressbild på Jonas Regnér finns att ladda ned från www.lantmannen.com / Press & Media / Pressbilder / Nyhetsbilder.


Fakta om Gooh! Varumärket Gooh! är ett samarbete mellan Nobis AB och Lantmännen Cerealia. 2006 fick Gooh! utmärkelsen Stora Dagligvarupriset 2006 som delas ut av tidningen Fri Köpenskap i samarbete med Movement research. 2007 nominerades Gooh! till Årets Butikskedja av tidningen Market och till Årets Retailkedja/koncept av Nordic Council of Shopping Centers. Gooh! säljer lunch och middag i sina egna måltidsbutiker och genom "shop in shop" på utvalda dagligvarubutiker med bas i Stockholm. Gooh! säljs också på utvalda personalrestauranter och företag. Huvuddelen av försäljningen är kylda färdigrätter komponerade av Operakällarens kökschef Stefano Catenacci. Det finns ett 20-tal olika rätter varav många är nyckelhålsmärkta och har lågt GI-värde. Läs gärna mer på www.gooh.se och www.lantmannen.com.