Ingen organisation kan ensamt utveckla framtidens hållbara
jorbruk och matsystem. Därför är vi glada över samarbete med ett
stort nätverk av företagspartners, från tidiga startups till mer etablerade företag.

Lantmännen har en lång historia av öppenhet och nyfikenhet på nya samarbeten och partnerskap med både etablerade företag och startups. Vi är glada att välkomna nya potentiella samarbetspartners att dela samarbetsförslag med oss genom vårt Collaboration Contact - formulär.

Lantmännen är en stor koncern som omfattar många divisioner, affärer och marknader. Detta gör det ibland svårt att hitta rätt person att prata med för ditt samarbetsförslag. Därför erbjuder vi här på denna sida en plats att skicka in ditt förslag. Vi kommer göra vårt bästa för att sätta dig i kontakt med relevanta personer om förslaget bedöms vara i linje med Lantmännens strategi och prioriteringar.

Vad letar vi efter?

Vi är alltid på utkik efter nya samarbeten och partnerskap inom områdena Lantbruk & maskin, Livsmedel & hälsa och Bioenergi & gröna material.

Utvärdering och feedback

Vi utvärderar inkommande samarbetsförslag månadsvis och vi kommer att kontakta dig om ditt förslag bedöms som relevant för vidare matchning.

Vår förhoppning är alltid att kunna förmedla en bra vidare kontakt när vi ser möjligheter till samarbete.
  

Kontakta oss

Tack för ditt intresse för att samarbeta med Lantmännen. Arbetet med intag av nya samarbetsförslag och idéer utvecklas och administreras av Lantmännen R&D Group Functions. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om hur du kan samarbeta med oss.

Jakob Söderström.

Innovation Manager

Lantmännen R&D

Nina Tuomikangas

Project Manager Innovation

Lantmännen R&D