Ingen organisation kan ensamt utveckla framtidens hållbara
jorbruk och matsystem. Därför är vi glada över samarbete med ett
stort nätverk av företagspartners, från tidiga startups till mer etablerade företag.

Lantmännen har en lång historia av öppenhet och nyfikenhet på nya samarbeten och partnerskap med både etablerade företag och startups. Vi är glada att välkomna nya potentiella samarbetspartners att dela samarbetsförslag med oss genom vårt Collaboration Contact - formulär.

Lantmännen är en stor koncern som omfattar många divisioner, affärer och marknader. Detta gör det ibland svårt att hitta rätt person att prata med för ditt samarbetsförslag. Därför erbjuder vi här på denna sida en plats att skicka in ditt förslag. Vi kommer göra vårt bästa för att sätta dig i kontakt med relevanta personer om förslaget bedöms vara i linje med Lantmännens strategi och prioriteringar.

Vad letar vi efter?

Vi är alltid på utkik efter nya samarbeten och partnerskap inom områdena Lantbruk & maskin, Livsmedel & Hälsa och Bioenergi & gröna material. Som del i Växthuset 2022 är vi särskilt intresserade av kontakt med startups och företag inom AgTech. Inom detta område organiserar vi en serie Demodagar där vi bjuder in till pitcha direkt till representanter för Lantmännens ledning.

Kontakta oss

Tack för ditt intresse för att samarbeta med Lantmännen. Arbetet med intag av nya samarbetsförslag och idéer utvecklas och administreras av Lantmännen R&D Group Functions. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om hur du kan samarbeta med oss.

Veronica Ehrström Eklöf

Project Manager Innovation

Lantmännen R&D Group Functions

Jakob Söderström

Innovation Manager

Lantmännen R&D