Viktoria Josefsson, Reftele

Hej!
Nu har det blivit min tur att presentera mig, jag heter Viktoria Josefsson och bor i Reftele där jag och min man Håkan driver hans föräldragård.
 
För övrigt består familjen av två utflugna barn med sambos och ett litet barnbarn på lite drygt 20 månader.
Gården är ett ganska typiskt småländskt familjejordbruk med mjölkproduktion och tillhörande växtodling. Vi odlar mest vall men lite spannmål blir det också. Vi har lite skog och så kör vi en del borta med maskinerna.
Nu efter att alla skördar är färdigbärgade och djuren installade är det underhållsarbete på maskinerna och koklippning som står på schemat.
Jag har haft förmånen och medlemmarnas förtroende att få jobba som förtroendevald i Lantmännen ganska många år nu. Det har blivit några olika konstallationer och på olika nivåer i organisationen. Min nuvarande roll i styrelsen är som vice ordförande.
Det har hänt en hel del på dom här åren både bra saker och saker som man inte alltid varit helt nöjd med.
Men för mig har drivkraften alltid varit att Lantmännen och då i första hand lantbruk och maskin ska fungera och vara lättillgängliga för oss bönder ute på gårdarna.
På fritiden ägnar jag mig gärna åt familj och vänner. Jag tycker även om att röra på mig så på sommarn tar jag gärna en tur på cykeln och på vintern bir det längdskidor.