Det finns mat som alla älskar, som hamburgare och det italienska köket. Just därför har Korvbrödsbagarn skapat hamburgerbrödet Italian burger buns, med smaker från extra virgin olivolja och färska italienska örter.
– I Sverige älskar vi Italien som resmål, och inte minst det italienska köket. Pasta, pizza, pesto, parmaskinka och mozzarellaost är bara några av svenskarnas italienska favoriter. Vi vill inspirera till nya burgarupplevelser utöver de traditionella och Italian burger buns ger både proffs- och hemmakockar runtom i landet möjlighet till helt nya smaker och kombinationer, säger Davor Zidaric, produktutvecklare för Fastfood på Lantmännen Unibake.
Enbart vegetabiliska ingredienser
Alla produkter från Korvbrödsbagarn är bakade helt och hållet på vegetabiliska ingredienser, och de nya bröden är inget undantag. Det gör att brödet passar både för veganska eller vegetariska måltider och för de som är överkänsliga mot till exempel ägg eller mjölk.
Bonjours nya trendiga färgglada Donuts är toppade med bland annat karamelliserade popcorn, pop rocks och marshmallows och fångar stort intresse inom ”Eat with your Eyes”. Förra årets matbrödssuccé Chia Ciabatta utökas med ett större Chiabröd, fyllt med nyttiga chiafrön och pumpakärnor, helt i linje med hälsotrenden. I montern bjuds dessutom på matiga och inspirerande smakportioner samt tips om hur vårt väl utvalda sortiment kan ta din verksamhet till nästa nivå. Välkommen på ett smakprov, monter A34:28.
För mer information, kontakta gärna:
Eva Strömbom, Marknadsdirektör, Lantmännen Unibake Sverige
Tel: 010-556 12 35
E-post: eva.strombom@lantmannen.com
Lantmännens pressjour
Tel: 010 556 88 00
E-post: press@lantmannen.com
Högupplösta bilder på våra nyheter finns att hämta här: