Lantmännen Maskin börjar sälja reservdelar på internet

Pressmeddelanden, 2013

Sedan några tillbaka har Lantmännen Maskin i sin e-handel erbjudit ett brett sortiment av tillbehör som behövs i arbetet på fältet, gården eller i skogen. För att möta kundernas behov och önskemål utökas nu sortimentet att omfatta även reservdelar. Från den 11 februari är det möjligt att dygnet runt kunna handla reservdelar till maskiner från CLAAS, JF-STOLL och Bogballe. Efterhand tillkommer fler märken. Nätbutiken nås via www.lantmannenmaskin.se

Exklusivt för Lantmännen Maskin-kunder
Reservdelsbutiken är ett lösenordskyddat system där man som kund kan söka bland reservdelar i de anslutna leverantörernas webbaserade reservdelskataloger, med uppdaterad tillgänglighet och prisuppgifter. Här kan man enkelt se om en viss reservdel finns för omgående avhämtning på en anläggning i närheten, eller om den behöver beställas från centrallagret i Malmö. Vid beställning väljer kunden leverans antingen direkt hem, eller till närmaste Lantmännen Maskin-anläggning för avhämtning. Betalning sker via faktura eller kort.

”Vi har ansträngt oss för att ha reservdelsbutiken på plats inför säsongsstarten. Att kunna beställa en reservdel oavsett tid på dygnet och att kunna se var den finns i lager sparar dyrbar tid om olyckan är framme”, påpekar Jens Hennig, servicemarknadschef på Lantmännen Maskin.