Ny kommunikationschef på Lantmännen Cerealia

Pressmeddelanden, 2011

Sally Gunnarsson är ny kommunikationschef för Lantmännen Cerealia. Sally har en filosofie magisterexamen från Uppsala universitet och erfarenhet av kommunikationsarbete från bland annat DeLaval och Hallvarsson & Halvarsson. Hon har även arbetat som tf kommunikationschef på Lantmännen Energi samt som informationskonsult för Lantmännen Ekonomisk förening.

I sin roll som kommunikationschef kommer Sally att arbeta med strategisk kommunikation – såväl intern som extern - som stödjer affärsmålen.

– Jag ser verkligen fram emot att arbeta med kommunikation som stödjer några av Sveriges mest anrika och ledande varumärken som AXA, Kungsörnen, GoGreen, Start och Gooh. Marknadsledare ska stöttas av ledande kommunikation, säger Sally och fortsätter:

– Målet är att lyfta kommunikation till nästa nivå eftersom kommunikation både är ett sätt att åstadkomma effektivt ledarskap och ett utmärkt verktyg för att skapa en välfungerande verksamhet.

Sally kommer att rapportera till marknads- och kommunikationsdirektör Ulrika Palm.

– Jag är väldigt glad att kunna presentera Sally Gunnarsson som vår nya kommunikationschef. Vi har haft väldigt många kvalificerade sökande till tjänsten, men Sally har med sina kvalifikationer och personlighet på ett övertygande sätt visat att hon är rätt person för jobbet, säger Ulrika Palm.

Bild på Sally Gunnarsson finns att hämta på

www.lantmannen.com/pressbilder

För mer information:

Sally Gunnarsson, kommunikationschef Lantmännen Cerealia, tel: +4670-620 43 62