Lantmännen Unibake - årets bästa leverantör inom Fast food

Pressmeddelanden, 2011

Den 10 november, delades utmärkelserna Fast Food Awards ut i sex olika kategorier. Priset som Årets bästa leverantör vanns av Lantmännen Unibake. Företagets lyhördhet för kundens behov och ständig produktutveckling gör Lantmännen Unibake till vinnare i kategorin.

Fast Food Awards delades ut i samband med mässan Mitt Kök på Stockholmsmässan. Bland prisutdelarna syntes Blossom Tainton, artist och hälsocoach, och Tommy Myllymäki, hyllad kock och silvermedaljör i senaste Bocuse d´Or-tävlingen.  

­ – Vi är mycket glada och stolta för detta pris, det visar att vår satsning på produktutveckling av en relativt konservativ produktkategori gett avsedd effekt. Tillsammans med partners i alla led har vi lyft bröd från att vara tillbehör till att utgöra basen i en måltid. Ett exempel på det är våra nya smaksatta hamburger- och korvbröd som vi marknadsför under varumärket Korvbrödsbagarn, säger Jonas Lindell som tog emot priset.

Juryns motivering till Lantmännen Unibake
Genom att vara lyhörd för kundernas behov och önskningar och ständigt jobbat med produktutveckling som stämmer i tiden och matchar marknadens trender, till delas Lantmännen Unibake utmärkelsen Årets Leverantör.

Alla motiveringarna och bilder finns på:
www.fastfoodawards.se

För frågor kontakta gärna:

Jonas Lindell, sales & marketing director Lantmännen Unibake Sverige tel: +4619308310

Jesper Skovlund, Corporate Communications Manager Lantmännen Unibake, +4576285148