Lantmännen Finans

Lantmännen Finans AB är ett auktoriserat kreditmarknadsbolag och en del av Lantmännenkoncernen. Våra huvudsakliga verksamheter är finansiering av lantbruks och entreprenadmaskiner, Agrolkortet och inlåning.

Maskinfinansiering

Vi erbjuder flera olika typer av maskinfinansieringar såsom avbetalning, leasing och hyra för lantbruks och entreprenadmaskiner. Våra medarbetare har ett stort kunnande inom dessa områden och våra finansieringslösningar är väl förankrade i kundernas verklighet. Våra huvudsakliga arbetsområden är finansieringssamarbeten med Lantmännens maskinbolag, Lantmännen Maskin AB och Swecon Anläggningsmaskiner AB.

Agrolkortet

Vi ansvarar även för Agrolkortet som är ett Mastercard betal- och kreditkort som riktar sig till näringsidkande medlemmar och anställda inom de gröna näringarna. Kortet ger bra drivmedelsrabatter på Circle K, OKQ8, Preem, Såifa och Tanka. Dessutom ger det bland annat, extra bilskydd och extra reseskydd.

Även Agrolkortet Företag som är ett Mastercardkort för aktiebolag och handelsbolag inom de gröna näringarna finns hos Lantmännen Finans.

Inlåning – sparkonto

Verksamheten för Lantmännen Finans innefattar även inlåning. Via bolagets Kapitalkonton erbjuds en förmånlig ränta och insatta sparmedel omfattas av den statliga insättningsgarantin. Inlåningsverksamheten vänder sig till allmänheten via e-kapitalkonto.