Rabarber med GoGreen soygurt vaniljyogurt och havrefras.

Rabarber med GoGreen soygurt vaniljyogurt och havrefras

Rabarber med GoGreen soygurt vaniljyogurt och havrefras.


4 portioner

1 liter färska rabarber, skalade och slantade
2 dl brunt farinsocker eventuellt lite potatismjöl
2 dl GoGreen soygurt 
4 msk smör 
4 msk socker 
4 dl AXA Havregryn

15 minuter
  1. Lägg rabarber och socker i en kastrull smält samman och låt koka ihop tills rabarben precis mjuknat. 
  2. Red med lite potatismjöl ifall den känns för rinnig. Dra åt sidan. 
  3. Smält smöret i en panna blanda i havregryn och socker och låt rosta nån minut på spisen. 
  4. Låt fraset kallna. Lägg upp rabarbern i skålar toppa med soygurt och havrefras.

3,3/5 baserat på 360 röster.