Rosa Bullbilen för en god sak

Nyheter, 2017

Bonjours rosa Bullbil rullar i Stockholm och säljer rosa bullar. Under hela oktober kan du via bullogram.nu skicka en kanelbulle till någon du tycker om. I sex år har Bonjour på olika sätt uppmärksammat bröstcancer. Det har hittills gett över 1 350 000 kronor till forskning.

I oktober väntas ytterligare 250 000 kronor kunna skänkas tack vare rosa bullar.

Under första veckan i oktober, i anslutning till Kanelbullens dag den 4 oktober, kommer Bonjours rosa Bullbil köra runt i Stockholm och sälja nybakade kanelbullar för endast 10 kronor. Hela summan går oavkortat till Bröstcancerfondens arbete. På Facebook och Instagram kommer du att kunna följa rosa Bullbilen och se var den stannar.

– En god handling har aldrig smakat bättre. Vi vet vilket oerhört viktigt arbete Bröstcancerfonden utför. Därför är vi väldigt glada för att vi får vara med och bidra tillsammans med alla dem som köper våra rosa kanelbullar, säger Eva Strömbom, marknadsdirektör på Lantmännen Unibake.

Under hela oktober kan du via Bonjours bullogram.nu skicka en kanelbulle till någon du tycker om. Bullogrammet med en nybakad rosa bulle kan sedan mottagaren hämta ut hos valfri Pressbyrå runt om i hela Sverige. Ett Bullogram med en bulle kostar 25 kronor. 10 kronor per Bullogram går direkt till Bröstcancerfondens viktiga arbete.

I sex år har Bonjour på olika sätt uppmärksammat svenska konsumenter på en av vår tids största folksjukdomar – bröstcancer. Det har hittills gett över 1 350 000 kronor till forskning. I oktober väntas ytterligare 250 000 kronor kunna skänkas till den fortsatta kampen mot bröstcancer tack vare rosa bullar.

– De framsteg som hela tiden görs inom bröstcancerforskningen är till stor del ett resultat av de bidrag som olika företag och privatpersoner hjälper till att samla in varje år, säger Marit Jenset, Generalsekreterare på Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO. Vi är naturligtvis väldigt tacksamma för det bidrag vi fått genom Bonjour över åren, och som kommit den patientnära bröstcancerforskningen tillgodo.

För mer information och intervju var vänlig kontakta:

Eva Strömbom, marknadsdirektör Lantmännen Unibake | +46 (0)73-082 97 91 eva.strombom@lantmannen.com | Pressbilder finns att hämta här

Ladda ned filer här