Imorgon invigs ”Lantmännens hus” i Kalmar

Pressmeddelanden, 2017

Nu samlas alla Lantmännens verksamheter inom Kalmar-Öland-området under ett och samma tak. Invigningen av ”Lantmännens hus” i Kalmar pågår under två dagar med  aktiviteter för ägare, medarbetare och kunder.

Lantmännen bildade sitt tjugonde distrikt, Kalmar-Öland, under hösten 2016 och distriktet har idag cirka 450 medlemmar. Imorgon, tisdag den 12 december, invigs de nya lokalerna – ”Lantmännens hus”. Per Lindahl, Lantmännens styrelseordförande, och Johan Persson, kommunalråd i Kalmar kommun, kommer tillsammans att klippa invigningsbandet för det nya huset kl. 13.00.

– Det känns jätteroligt att vi kan samla alla våra verksamheter på ett och samma ställe och skapa en mötesplats för våra medlemmar och kunder. Alla vinner på att Lantmännen satsar här, säger Per Petersson, distriktsstyrelsens ordförande i Kalmar-Öland. 

I Lantmännens hus kan medlemmar och kunder träffa Lantmännens säljare inom foder, spannmål och växtodling, maskin och reservdelar och även mekaniker och representanter från Lantmännen Ägarrelationer. I huset finns en ny modern och välutrustad verkstad för både lantbruks- och entreprenadmaskiner samt en butik med reservdelar och ett foder- och växtodlingssortiment. Under invigningsdagarna kommer nya lantbruksmaskiner från Valtra, Fendt och Väderstad att visas upp.

Invigningen pågår fram till och med onsdag den 13 december och det är öppet för alla som vill delta.

När: Tisdag 12/12 kl. 13.00-18.00 och onsdag 13/12 kl. 7.00-16.30
Var: Lantmännens hus, på Företagarevägen 18 i Kalmar.

För mer information, kontakta gärna: 

Per Petersson, distriktsstyrelsens ordförande i Kalmar-Öland
Tel: 070-918 88 41
E-post: langerum63@gmail.com 

Lantmännens pressjour
Tel: 010 556 88 00
E-post: press@lantmannen.com