Hej Adnan! Hur har din karriär på Lantmännen sett ut än så länge?
Att ha haft möjlighet att prova flera olika positioner och lära känna kärnverksamheten har varit oerhört hjälpsamt under alla de år jag har varit här. För närvarande är min position inom spannmålshandeln, där mitt primära ansvar är handel av havre, ärter och ekologiska spannmål. Att stänga stora affärer, träffa nya människor och representera Lantmännen och vår kärnverksamhet mot resten av världen är jätteroligt!

Att fortsätta ha ett jobb där jag njuter av måndagar lika mycket som fredagar är mitt drömjobb på Lantmännen.

Vad är ditt bästa tips till någon som vill göra karriär på Lantmännen?
Lantmännen är en plats där du kan växa i många riktningar, så var öppen för denna tillväxt. De årliga utvecklingssamtalen ger dig som anställd en möjlighet att uttrycka dina önskemål. Kanske vill du växa i en ny riktning inom företaget? I de fallen kommer våra fantastiska chefer att hjälpa och uppmuntra dig på alla sätt de kan.

Personligen tror jag att det mest framgångsrika sättet är att alltid sträva efter att förbättra sig själv och sitt sätt att arbeta, vara snäll, hjälpsam och alltid hålla ett öga på helheten.

Berätta mer om vad du tycker om att göra på fritiden.
Att jobba på Lantmännen är otroligt roligt, men att umgås med familj och vänner är något jag tycker minst lika mycket om.

Att vara en närvarande förälder till mina söner, åka på familjeaktiviteter och resor är något jag tycker om att göra på min fritid. Dessutom gillar jag att fiska, träna och köra motorcykel. När jag var liten, drömde jag om att bli en professionell motorcykelförare, senare i livet insåg jag att jag värderar min hälsa lite för mycket för det.