Korvbrödsbagarn firar 60 år på Smaka på Stockholm

Nyheter, 2017

I år fyller Korvbrödsbagarn 60 år. Detta firas bland annat genom att medverka på Smaka på Stockholm, en av världens största matfestivaler. Gästerna kommer erbjudas de senaste trenderna, nyskapande kreationer och klassiker. Dessutom kommer stjärnkocken Christian Hellberg leda finalen i tävlingen om Sveriges mest innovativa korvbrödsportion.

I år fyller Korvbrödsbagarn 60 år, en modern 60-åring som sedan begynnelsen varit en kär vän i de svenska hemmen. Detta firas genom att första veckan i juni medverka under Smaka på Stockholm med en servering där man både visar upp retrokänsla och nya innovativa portioner. Besökarna kommer erbjudas klassisk varmkorv, en innovativ lobster roll samt vegetariska skapelser i samarbete med GoGreen.

Fast food har tagit steget in i finrummet och den traditionella korv med bröd-portionen har utvecklats till en kulinarisk måltid i takt med trenderna. Sedan starten i Karlskoga 1957 har Korvbrödsbagarns sortiment utökats med en rad olika produkter, vilka möjliggör modern kreativ matlagning. Brödets huvudinnehåll och tillbehör varierar numer med hänsyn till personlig smak och stil.

Under Smaka på Stockholm anordnar Korvbrödsbagarn även en så kallad Dog Fight. Stjärnkocken Christian Hellberg, högaktuell i Korvbrödsbagarns webb-tv-serie ”Hellberg & Hellberg” finns på plats för att leda tävlingen. Dog Fighten går ut på att kora Sveriges bästa och mest innovativa korvbrödsportion, och avslutas den 6 juni, live på stora scenen.

För mer information kontakta:
Eva Strömbom, marknadsdirektör Lantmännen Unibake 
Tel: 0
105 56 12 35
E-post: 
eva.strombom@lantmannen.com
Lantmännens pressjour0730 46 58 00