Kristina Gustafsson ny foderchef på Lantmännen Lantbruk

Pressmeddelanden, 2016

Kristina Gustafsson rekryteras för att ytterligare stärka och utveckla den för Lantmännen viktiga foderaffären. Kristina kommer närmast från tjänsten som vd för Slöinge Lantmän.

– Det är med stor glädje jag välkomnar Kristina till Lantmännen. Hon har, tillsammans med övriga medarbetare på Slöinge Lantmän, gjort ett fantastiskt arbete för att utveckla verksamheten. Det affärsdriv hon påvisat kommer vi ha stor nytta av på Lantmännen, säger Johan Andersson divisionschef på Lantmännen Lantbruk.

Kristina kommer i rollen som foderchef ansvara för den totala affären, från foderutveckling till försäljning. Lantmännen erbjuder ett komplett fodersortiment som tillverkas i sju fabriker runt om i landet.

– Jag ser verkligen fram emot att börja på Lantmännen och fortsätta utvecklingen av foderaffären. Lantmännen är idag en kundorienterad och konkurrenskraftig verksamhet som jag har stark tilltro till, säger Kristina Gustafsson.

Kristina Gustafsson tillträder tjänsten som foderchef den 1 april. Hon efterträder Klas Hesselman som gick i pension vid årsskiftet.