System.Threading.Tasks.Task`1[Microsoft.AspNetCore.Html.IHtmlContent]

Slutspurten!

Nu börjar vår första traineeperiod att närma sig sitt slut och detta skriver jag med både slut.jpgspänning och vemod. Det betyder ju att vi traineer snart skall få ta oss ann ett nytt spännande projekt på ett helt nytt bolag med helt nya kollegor. Men det betyder också att vi skall, för tillfället i alla fall, ta farväl av kollegor och vänner som vi har vant oss vid att ha runtomkring oss

Jag har utfört mitt första uppdrag på Lantmännen Shared Service Center (SSC) i Malmö och det har varit en mycket spännande och rolig tid. Jag måste erkänna att det var med viss nervositet som jag tog hissen upp till högsta våningen och till SSC första dagen. Tankar som cirkulerade i mitt huvud var hur jag som ingenjör skulle göra mig förstådd bland alla dessa ekonomer? Vad är bokföring? Är revisorer farliga? Nej, skämt och sido, men nervös var jag. Givetvis var all denna nervositet i onödan.

Uppdraget som jag blev tilldelad gick ut på att jag skulle standardisera och effektivisera SSC:s bokföringsorderprocess. Det var väldigt viktigt att projektet inte resulterade i en rapport utan resultatet skulle implementeras innan periodens slut. Detta väckte mitt intresse och jag såg fram emot att kasta mig in i arbetet. Men innan jag kunde ta mig an uppdraget fanns där en fråga som jag var tvungen att få svar på: VAD är en bokföringsorder?

Nu är det som sagt inte lång tid kvar och på mitt schema står det implementering av ny arbetsprocess för bokföringsorder. Processen kommer att gå i skarpt läge denna vecka och jag ser fram emot detta med spänning och återigen lite nervositet. Vad en bokföringsorder är kan jag dock säga att jag numera har full koll på =)

Uttrycket att man lär sig något nytt varje dag har verkligen stämt in på mig dessa månaderna då min tid på SSC har varit otroligt lärorik. Nu ser jag fram emot att få knyta ihop säcken och sedan sätta tänderna i mitt nästa uppdrag som kommer att vara vid Lantmännen Cerealia på Kvarnen i Malmö.

Ha det så bra allihopa!

Louise Dahlberg