System.Threading.Tasks.Task`1[Microsoft.AspNetCore.Html.IHtmlContent]

Kontakter för livet!

 

Det har redan blivit dags för traineeuppdrag nummer tre att gå mot sitt slut och OJ(!) vad tiden går snabbt, känns som om det bara var någon månad sedan vi startade traineeprogrammet.

Mitt nuvarande projekt har verkligen varit grymt intressant och jag måste säga att jag har fått en unik förståelse för hur dagligvaruhandeln idag verkar och fungerar, framför allt sättet hur de arbetar med sina egna varumärken. Det känns verkligen som om dagligvaruhandeln är mitt inne i ett stort paradigmskifte där tidigare maktbalanser nu har börjat kastats om. Nya spelregler som innebär nya anpassningar, nya sätt att göra affärer på och givetvis föder nya möjligheter, spännande!

vänner.jpg

Som sagt, tiden har verkligen flugit förbi sedan vi träffades alla traineer för första gången. Nya kontakter knyts ständigt och vi i traineegruppen kommer närmare varandra varje gång vi träffas. En äldre kollega som tidigare varit trainee på Unilever sa en gång till mig att verkligen ta vara på mina traineekollegor eftersom det är kontakter och relationer som kommer att bestå livet ut. Jag förstår verkligen vad han menade. Det känns oerhört bra och tryggt att veta att man alltid kommer att ha sina trainekollegor att diskutera och bolla idéer med nu när vi snart ska kliva in i en ”riktig tjänst”. Och jag är ganska säker på att vad som än händer i framtiden och vart vi än befinner oss i karriären så kommer jag, Gustaf, Elin, Malin, Farah, Hanna, Andrea, Louise, Jakob och Ola alltid att fortsätta att hålla kontakten och stötta varandra. Även om jag givetvis också träffat en hel uppsjö av andra trevliga kollegor här på Lantmännen så är det faktiskt en speciell relation man får till sina traineekollegor.

/Per Holgård