Säljare Nötfor

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats
Plats
Plats

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som är hjärtat och som utgör vår kärnverksamhet. Med lantbruket som bas har vi byggt den breda affär som koncernen består av idag. Lantmännen har en unik värdekedja där vi tar ansvar från jord till bord varje dag. Nu söker vi en engagerad och driven Nötforsäljare till Närke/Södermanland som ingår i Division Lantbruks Foderenhet. Är du redo för din nästa utmaning inom försäljning? Har du ett genuint intresse för att arbeta nära lantbruket? Då är detta något för dig!

Det här kommer du att göra

Som säljare får du en viktig roll inom foderenheten. Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara för försäljning av Nötfor i ett eget säljområde med både befintliga kunder och en marknad att bearbeta. En annan central del i arbetet är att utveckla och upprätthålla viktiga kundkontakter för en långsiktig och lönsam relation. Du säljer våra produkter och tjänster på ett lönsamt sätt och identifierar kundernas/lantbrukarnas behov för att generera ökad försäljning. Som säljare ingår du i Nötforteam där vi aktivt arbetar med handlingsplaner, mål och regelbunden uppföljning. Du arbetar självständigt under eget ansvar där du planerar för att effektivt uppnå dina egna, teamets, avdelningens och företagets mål.

Det geografiska området som du kommer arbeta inom är Södermanland, Östergötland och Närke. Därmed ser vi med fördel att placeringsort blir vid något av våra kontor inom detta område.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Ett genuint intresse för att arbeta nära lantbruket
  • Någon form av eftergymnasial lantbruksutbildning eller kunskaper genom längre erfarenhet inom området
  • Goda kunskaper om svensk animalieproduktion
  • B-körkort

Du är:

  • Öppen, positiv och har förmåga att skapa kontakter
  • Självständig och engagerad
  • Resultatinriktad och med en tävlingsinstinkt som driver dig till att göra bra affärer och åstadkomma resultat

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Som Nötforsäljare kan vi erbjuda dig ett spännande arbete där du blir en viktig del i vårt team. Vi ser också mångfald som en viktig fråga och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 20 feb 2023. Urval kommer ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer. Som slutkandidat kommer det genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Monica Ocklind, 0766-976 128 alternativt Talent Acquisition Specialist Michelle Naréus 079-103 86 56

Vi ser fram emot din ansökan!