Platschef

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Platschef

Vill du axla rollen som Platschef och bli en viktig del av vår anläggning i Bollnäs? Som Platschef kommer ditt primära fokus ligga på verksamheten kopplad till vår verkstad och butik, i nära samarbete med förmarknad.

Rollen är nyutvecklad och du kommer få stort mandat att driva och utveckla vår verksamhet i området framåt. Ta chansen!

Det här kommer du att göra

I rollen som Platschef på Lantmännen Maskin i Bollnäs kommer du att fokusera på att driva och utveckla den lokala Servicemarknaden tillsammans med mekaniker och reservdelspersonal, samt den lokala ledningen. I rollen ingår budget-, resultat- och personalansvar och du följs upp mot uppsatta KPI:er så som debiteringsgrad, faktureringsgrad och kundnöjdhet. I rollen ingår även fokus på arbetsmiljön, så väl den fysiska som psykosociala. Det är av stor vikt att vi har medarbetare som leds och utvecklas i såväl det dagliga, som det mer långsiktiga arbetet, kring säkra och trygga arbetsplatser.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Erfarenhet kring arbetsledning inom servicemarknad, troligtvis med fokus inom fordon- lantbruk- eller entreprenadbranschen.
  • Erfarenhet av en roll med fokus på sälj, budget- och resultatansvar
  • Erfarenhet från förändring/förbättringsarbete
  • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal och skrift
  • B-körkort

Du är:

  • En van ledare som är trygg och tydlig och tycker det är utvecklade att bidra till, och att se medarbetare växa och utvecklas
  • Resultatinriktad och med viljan att vinna
  • Kund- och servicefokuserad
  • Van vid och har förmågan att individuellt leda och planera ditt arbete inom uppsatta ansvarsområden
  • Handlingskraftig och har ett stort eget driv

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag.

Du rapporterar till Regionchef Nord och är placerad i Bollnäs.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online senast den 2021-10-31. Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras en referenstagning samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Henrik Näslund, Regionchef Servicemarknad Norr, på +46105560172

Vi ser fram emot din ansökan!


Henrik Näslund
+46105560172