Platschef

Företag
Första ansökningsdag
Sista ansökningsdag
Plats

Är du en trygg ledare som söker en ny utmaning där du får möjlighet att påverka och utforma våra arbetssätt och rutiner? Har du dessutom koll på servicemarknaden för maskiner? Då är rollen som Platschef på Lantmännen Maskin något för dig! Här får du arbeta i en värderingsdriven, stor koncern som gör skillnad på riktigt.

Vår organisation är på en spännande förändringsresa med en flytt till nya, moderna lokaler, och vi strävar efter att växa och utvecklas. Du kommer att vara en nyckelperson i denna resa, med möjlighet att arbeta med affären, ledarskap och värderingar samt med nya processer.

Det här kommer du att göra

I rollen som Platschef på Lantmännen Maskin i Kristianstad kommer du att fokusera på att driva och utveckla den lokala servicemarknaden tillsammans med servicetekniker och reservdelspersonal samt den lokala ledningen. I rollen ingår budget-, resultat- och personalansvar och du följs upp mot uppsatta KPI:er såsom debiteringsgrad, faktureringsgrad och kundnöjdhet.

Du kommer att ha personalansvar över tekniker, verkmästare och butikspersonal vilket innebär att utveckla och motivera dina medarbetare, följa upp på resultat och ansvara för både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön. Det är av stor vikt att våra medarbetare får stöttning och utveckling i både det dagliga och mer långsiktiga arbetet för att skapa säkra och trygga arbetsplatser. I och med en kommande flytt till en ny anläggning så kommer du arbeta mycket med processer och att skapa struktur och ordning i arbetet på anläggningen för att säkerställa att verksamheten fungerar effektivt och att vi arbetar mot samma mål och resultat. Vid behov kommer du att stötta även i de mer operativa uppgifterna i den dagliga driften.

I rollen rapporterar du till Regional Operativ Chef och är placerad på anläggningen i Kristianstad.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Erfarenhet från arbete inom servicemarknad, troligtvis från fordons- lantbruks- eller entreprenadbranschen.
  • Tidigare erfarenhet av en chefsroll där du framgångsrikt har lett team genom förändring.
  • Tidigare innehaft ett budget- och resultatansvar.
  • Goda erfarenheter från förändrings-/förbättringsarbete med stort fokus på effektivisering av processer.
  • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal och skrift.
  • B-körkort.

Du är:

  • En trygg ledare med förmåga att skapa motivation och engagemang hos dina medarbetare för att tillsammans nå resultat. Du drivs av att utveckla andra och att bidra till teamets framgång.
  • Resultatorienterad med en drivkraft att nå och överträffa uppsatta mål.
  • Samarbetsinriktad där du främjar en god atmosfär inom gruppen samt bidrar till effektivt teamarbete.
  • Strukturerad med en utmärkt förmåga att organisera och prioritera arbetsuppgifter.

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt senast den 23/6 2024. Urval sker löpande. I din ansökan har du möjlighet att addera ditt CV eller LinkedIn-profil.

För en mer objektiv och inkluderande rekryteringsprocess tar vi inte emot personligt brev utan ber dig istället att besvara urvalsfrågor som är relevanta för tjänsten. I rekryteringsprocessen ingår både psykometriska tester och kompetensbaserade intervjuer, med syfte att främja en rättvis utvärdering för alla kandidater. På Lantmännen är det viktigt att alla har lika möjligheter till anställning och utveckling i koncernen.

I rekryteringsprocessens sista steg ingår referenstagning och bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Då arbetsmiljö och säkerhet är av högsta prioritet för oss utför vi även drogtest innan kontraktsskrivning. Detta utförs på anläggningen genom salivprov där ett test som visar positivt för icke receptbelagda narkotikaklassade substanser utgör hinder för anställning.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Tilde Westerberg, Talent Acquisition Student Assistant på tilde.westerberg@lantmannen.com.

Vi ser fram emot din ansökan!