Ny verkmästare i Kalmar

Välkommen Andreas Gunnarsson, ny verkmästare för Lantmännen i Kalmar.

23/9-2020

Andreas om sig själv: Jag tycker att Lantmännen är en trygg och stabil organisation och något att bygga framtid ihop med. Lantmännen har väldigt spännande och marknadsledande varumärken, som verkligen tilltalar mej och mitt intresse. Just rollen som verkmästare är verkligen en roll jag trivs med.

Jag kommer från liknande tjänster innan och varit lantbruket och dess kunder trogna i många år, dels tidigare som verkmästare, men även som mekaniker samt som maskinförare och lantarbetare. Rollen som verkmästare passar mej bra, eftersom att jag kan felsöka redan när kunden ringer in och på så sätt komma närmare en lösning, redan innan mekanikern åker ut till kund.

Jag har en stor förståelse för vad kundens situation och problem iinebär och kan på så sätt lättare hantera verkmästarrollen, som omfattas av snabba svängningar i planering, särskilt i högsäsong. Det är en av drivkrafterna för mej; att få ihop och planera mekanikernas vardag för att erbjuda kunden en så snabb och smidig lösning som möjligt.

Jag bor söder om Kalmar utanför Vassmolösa, med sambo och 2 barn.