Ungdomsträff Hållbara Bonden


Tid den 20 november 2019 18:30 - den 20 november 2019 21:30
Plats Lövsta Grönt Centrum
Organisatör Distriktsstyrelsen på Gotland

Det är mycket fokus på Hållbarhet idag och det med all rätt. Vi har en viktig omställning framför oss, men svenska producenter är en god bit på väg & gör redan idag ett Mycket bra jobb!

Lantmännen bjuder in till en kväll för ”de yngre” inom de gröna näringarna då vi fokuserar på dig! Du som ska utföra allt hållbart arbete & som ska orka fortsätta producera bra råvaror & tjänster.

Tema för träffen

Kvällen innehåller föreläsningar om fysiskt & psykiskt välmående i en tuff arbetsmiljö. Hur hanterar man långa arbetsdagar, sviktande ekonomi, och oro för torka & dåliga skördar? Vad behöver en hårt arbetande kropp med för att orka? Vi tittar på det senaste inom ”gröna proteiner” då den vegetariska trenden kommer starkt.

Ungdomsträff - för alla?

Så har du en Ungdom på din Gård? Eller känner du dig ung i sinnet? Vi försöker den nå dem som kanske inte har något eget kundnummer hos oss ännu & därmed inte går att hitta i våra register så hjälp oss gärna!

Medverkande

Roy & Sören från Gotlandsbönor AB berättar om bönodlingen på Gotland, öns satsning på just proteinrika grödor.

Tove Eloa Öberg är socionom & meditationsledare med många års erfarenhet av arbete med psykisk hälsa och inre hållbarhet och ledarskap.

Liza Vikström är näringsfysiolog & PT.


Anmälan till Ungdomsträffen