Tid 6 mars 2023 17:00 - 21:00 Lägg till i kalender
Plats Kalmarsalen, Kalmar Visa på karta

Stämman är till för dig som medlem och ger möjligheter att påverka Lantmännens utveckling och framtid. Du får höra om Lantmännens resultat och utdelning för 2022, viktiga händelser under året och om våra planer för framtiden. Du har möjlighet att diskutera och ställa frågor till din distriktsstyrelse, samt till koncernstyrelse och ledning. Årets distriktsstämmor hålls på plats i lokal, men du kan även ansluta digitalt över Teams om det passar dig bättre.
Obs! För att vara röstberättigad som medlem måste du befinna dig på plats i stämmolokalen.

Om distriktsstämman


Maten serveras från kl 17:00, kl 18:00 hälsar distriktsordförande välkommen och öppnar distriktsstämman.

Under kvällen kommer du förutom den stadgebundna föredragningslistan att få lyssna på:
Per Lindahl i koncernstyrelsen och Lars-Gunnar Edh, affärsområdeschef Energi, presenterar Lantmännens resultat och utdelningen för 2022 samt planerna för 2023.

Du kommer att få senaste nytt om verksamheten från regioncheferna för Lantbruk och Maskin.
Distriktsstyrelsen berättar om året som gått och planerna för 2023. Distriktsvalberedningen presenterar sitt förslag.

Det går bra att lyssna på stämman digitalt över Microsoft Teams. Ange det alternativet på din anmälan så får du en länk utsänd till din e-post någon dag innan mötet.

Frågor eller funderingar? Kontakta gärna din distriktsstyrelsen i Kalmar-Öland eller din medlemsansvariga Cathrine Hannell via telefon 070-8373548 eller mejl.

Var delaktig - skriv en motion!


Ta vara på tillfället att utöva ditt medlems- och ägaransvar inför distriktsstämman. Här är några råd om hur man skriver en bra motion. Din motion till distriktsstämman ska vara inskickad till distriktsstyrelsen senast den 27 februari.