Tid 16 mars 2023 10:00 - 15:00 Lägg till i kalender
Plats Folkets Hus Visa på karta

Stämman är till för dig som medlem och ger möjligheter att påverka Lantmännens utveckling och framtid. Du får höra om Lantmännens resultat och utdelning för 2022, viktiga händelser under året och om våra planer för framtiden. Du har möjlighet att diskutera och ställa frågor till din distriktsstyrelse, samt till koncernstyrelse och ledning. Årets distriktsstämmor hålls på plats i lokal, men du kan även ansluta digitalt över Teams om det passar dig bättre.
Du behöver befinna dig fysiskt på plats i stämmolokalen för att vara röstberättigad som medlem.

Om distriktsstämman

Dörrarna öppnas kl 09.30 på Folkets hus (OSD), Östersund för avprickning och kaffe med smörgås. Distriktsordförande Pär Eriksson hälsar välkommen kl 10:00 och öppnar distriktsstämman. Vi bryter för lunch klockan 12.00 för att därefter fortsätta stämman fram till 15.00 då vi avslutar med kaffe.

Under dagen kommer du förutom den stadgebundna föredragningslistan att få lyssna på:
Jan-Erik Hansson i koncernstyrelsen och Peter Annas, chef för forskning och utveckling som presenterar Lantmännens resultat och utdelningen för 2022 samt planerna för 2023.

Du kommer att få senaste nytt om verksamheten från regioncheferna för Lantbruk och Maskin.
Distriktsstyrelsen berättar om året som gått och planerna för 2023. Distriktsvalberedningen presenterar sitt förslag.

Det går bra att lyssna på stämman digitalt över Microsoft Teams. Ange det alternativet på din anmälan så får du en länk utsänd till din e-post någon dag innan mötet.

Frågor eller funderingar? Kontakta gärna din distriktsstyrelse via telefon 070-2163827 eller din medlemsansvarige Hans Westbom via telefon 010-5569744 eller hans.westbom@lantmannen.com

Var delaktig - skriv en motion!

Ta vara på tillfället att utöva ditt medlems- och ägaransvar inför distriktsstämman. Här är några råd om hur man skriver en bra motion. Din motion till distriktsstämman ska vara inskickad till distriktsstyrelsen senast den 9 mars.