Världens starkaste till Lantmännen Maskin, 27-28/4

Nyhet

– Nu samlar vi ihop alla våra verksamheter och erbjuder allt från maskinförsäljning, verkstadsarbeten och butik under ett och samma tak. Detta sker i våra ombyggda lokaler i Bergnäset i Luleå, berättar Lars Fahlgren, Lantmännen Maskins säljledare för service och reservdelar i Norrbotten.

Den 27-28 april är det invigning av de ombyggda lokalerna. Alla intresserade är varmt välkomna att se sig om i lokalerna och titta på de många maskiner som finns uppställda. Flera stora leverantörer finns på plats, det bjuds på tipspromenad och ponnyridning för dem som så vill. Fredagen den 27 april är dessutom världens starkaste man, Magnus Samuelsson, där för att visa prov på sina krafter. – Vi räknar med att evenemanget ska locka bortåt 1 000 besökare, säger Christer Berglund, Lantmännen Maskins säljledare för maskiner i Norrbotten.
Det är drygt ett år sedan Norrbottens Lantmän blev en del av Lantmännen Maskin, som har rikstäckande verksamhet. Den nya tillhörigheten innebär en tydligare profilering mot lantbrukskunder. – I de nya lokalerna erbjuder vi idag ett renodlat maskinsortiment som gör att vi bättre kan utnyttja den unika kunskap som vår personal besitter. Det innebär en klar fördel för våra kunder att de nu får tillgång till vår samlade kompetens på ett ställe där vi kan erbjuda allt från nya maskiner, verkstadsarbeten, butik till reservdelar. Tidigare fanns detta utspritt på tre olika platser i Luleå, förtydligar Christer Berglund. Luleå är huvudort för maskinverksamhet i Norrbotten. Förutom verksamheten i Luleå så har också Lantmännen Maskin försäljningskontor i Kalix och Piteå. När det gäller service- och verkstadsarbeten så erbjuder man idag en mobil service som utgår från Piteå och här kommer man efter sommaren att utöka och även ha verkstadsplats på orten. I Östra Hedenäset har Lantmännen Maskin en kontraktsverkstad med samma kvalitetskrav och rutiner som Lantmännens Maskins övriga verkstäder.

För frågor kontakta gärna: Lars Fahlgren, säljledare Lantmännen Maskin, 0910-713333 Christer Berglund, säljledare förmarknad Lantmännen Maskin, 070-5185866