START fullkornslight jordgubb - ett nyttigare alternativ för alla START-älskare

Nyhet

Nu lanseras START fullkornslight jordgubb, en nyckelhålsmärkt rostad müsli med smak av jordgubb och med en liten mängd socker, fett och salt.

Sedan lanseringen för ett år sedan har fullkornslightprodukten blivit populär på frukostbordet. För att ge större variationsmöjligheter lanseras nu ytterligare en smak i familjen.

– Jordgubb är en av våra mest klassiska smaker och fullkornsvarianten har länge efterfrågats av konsumenterna, säger Martin Hesselgren, produktchef för START! på Lantmännen Axa.

START fullkornslight jordgubb är rik på fullkorn och kostfiber och innehåller olika vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att må bra.

Fakta Start fullkornslight jordgubb: Priset för en förpackning Start fullkornslight jordgubb, 500 gram, är cirka 28 kronor och produkten kommer att finnas i butik från och med vecka 36.
Bild på produkterna finns att hämta i vår bildbank: http://online.opv.se/ (kategori: specerier, varumärke: START!) Användarnamn: reklam Lösenord: rb1aaa

För frågor kontakta gärna: Lantmännen Axa Martin Hesselgren, marknadsutvecklare Telefon: 08-519 787 21 Mobiltelefon: 0709-27 80 93 E-post: martin.hesselgren@lantmannen.com