Operakällaren direkt i kylen i Åre

Nyhet

Precis lagom till alpina VM, kan Skistars gäster förbeställa färdiglagad mat under konceptet ”Roomservice” i Åre. Maten laddas in i kylen eller levereras till dörren och är bara att värma.

– Efter en lång resa eller en dag i backen, kan det vara skönt att njuta av stugvärmen och god mat, berättar Lars Fins som är VD för Gooh. – Vi har fått ett mycket positivt bemötande och bekvämligheten med god färdiglagad mat är precis vad aktiva personer längtar efter. Det finns även möjlighet att beställa maten i receptionen på Skistar anläggningar eller direkt från Gooh-bilen.
Maten från Gooh är vällagad och nyttig, rätterna är tillagade efter recept från Stefano Catenacci, kökschef på stjärnkrogen Operakällaren. Varumärket Gooh samägs av Operakällaren och Lantmännen Axa. Och det är enkelt att tillaga maträtterna från Gooh. Varje rätt är försluten med en ventil på toppen. När maten är exakt rätt uppvärmd öppnar sig ventilen och en signal meddelar; klart! Satsningen i Åre är den första utanför Stockholms-området. I Stockholm finns 6 butiker på strategiska platser, mitt i stan och den 12 februari öppnas den 7:e butiken i Nacka.

För ytterligare information kontakta: Gooh! VD Lars Fins mobil 0709-27 80 00 eller e-post lars@gooh.se Fakta om Gooh Gooh har måltidsbutiker som säljer frukost,lunch och middag. Gooh startades hösten år 2005.
Gooh erbjuder måltider för alla tider på dygnet. Det finns ett 20-tal olika rätter varav många är nyckelhålsmärkta och har lågt GI-värde. För barn finns två särskilt framtagna barnportioner.
www.gooh.se