Kungsörnen lanserar färdiga pastasåser

Nyhet

För att möta den ökade efterfrågan på kompletta måltidslösningar lanserar nu Kungsörnen färdiglagade pastasåser i fyra smaker. Pastasåserna utgör tillsammans med Kungsörnens pasta, till exempel fullkornspasta eller vit fiberpasta, en god och näringsrik måltid för hela familjen.

Såserna består av klassisk köttfärssås, krämig champinjonsås, medelhavssås med vitlök, paprika och selleri samt tomat- och ostsås med soltorkade tomater, emmentaler och parmesan.

– Det här är populära svenska smaker som passar både barn och vuxna. Såserna är lätta att tillaga, bara att värma och de kan även användas som bas i till exempel lasagne. Vi erbjuder helt enkelt bekvämlighet i en smidig förpackning, säger Doris Alatalo, marknadsutvecklare på Kungsörnen.

Såserna kommer i återvinningsbara tetraförpackningar som är enkla att öppna och försluta. Förpackningen bevarar innehållets smak, färg och konsistens och oöppnad kan den förvaras i rumstemperatur.

Fakta: Samtliga pastasåser innehåller 380 gram och räcker till 3–4 portioner. Priset för Medelhavssås är cirka 16 kronor, Tomat- & Ostsås cirka 20 kronor, Köttfärssås och Champinjonsås cirka 22 kronor. Produkterna finns i butik från och med vecka 2 2008.

Bild på produkterna för fri publicering finns att ladda ner från Kungsörnens bildbank: http://online.opv.se/ Användarnamn: reklam Lösenord: rb1aaa Du finner bilden under kategorin Specerier / Kungsörnen.

För frågor kontakta gärna: Doris Alatalo, marknadsutvecklare Kungsörnen, tel: 08-519 787 43 Jenny Fridh, informationschef Lantmännen Axa, tel: 0709-27 80 71