Klassiska Start! blir lyxigare och snyggare

Nyhet

Lantmännen Axa lanserar nu en lyxigare variant på den klassiska START-müslin. Nya START! Premium är en blandning som ska glädja den finsmakande frukostätarens gom.

– Efterfrågan på goda och lyxiga frukostprodukter är stor och vår nya START! Premium Sensation är verkligen valet för dem som prioriterar god smak, säger Martin Hesselgren, marknadsutvecklare på Lantmännen Axa.

Frukost är dagens viktigaste mål sägs det. Nu lanserar START! ett frukostalternativ som passar finsmakaren. Den nya START! Premium Sensation innehåller dadlar, rostade kokoschips och hasselnötter, dessutom innehåller den hela 49 % fullkorn. Förutom innehållet får den nya START-müslin en ny annorlunda design.

Historiskt sett har START! haft en stark position som det goda alternativet på frukostbordet men för att ge ännu större variationsmöjligheter lanseras nu ytterligare en smak i START-familjen.

Fakta START! Premium Sensation: Priset för en förpackning START! Premium Sensation 750g är cirka 35 kronor och produkten finns i butikerna från och med vecka 36 2007.

Vid frågor kontakta gärna: Martin Hesselgren, marknadsutvecklare START!, tel: 08-519787 21

Bild på produkten för fri publicering finns att ladda ner från START!s bildbank: http://online.opv.se/ Användarnamn: reklam Lösenord: rb1aaa Du finner bilden under kategorin Specerier / START

.!Ladda hem bilderna i det format du önskar. Där hittar du också våra övriga nyheter och produkter.