Gyllenhammars fiberhavregryn - den godhjärtade klassikern blir större!

Nyhet

Att havre är nyttigt och gott vet vi sedan barnsben. Varför Gyllenhammars fiberhavregryn har varit populärt så länge kan dels ha att göra med dess goda hälsoegenskaper men också dess goda smak. Nu kommer äntligen klassikern Gyllenhammars fiberhavregryn i den efterlängtade storleken 1 kilo – som räcker länge och passar den moderna familjen.

Gyllenhammars fiberhavregryn är det nyttiga och goda fiberhavregrynet som består både av havregryn och havrekli. Förutom vitaminer, mineraler, kolhydrater, fibrer och proteiner så innehåller havregrynet också beta-glukan vilket är vattenlösliga fibrer som sitter under skalet. Beta-glukaner kan bidra till att sänka ett förhöjt kolesterolvärde och är därmed också bra för hjärtat.

– Gyllenhammars fiberhavregryn har både goda hälsoegenskaper, god smak och är en av Sveriges mest populära havregryn. Havre är dessutom ett av våra mest nyttiga sädesslag. Gyllenhammars fiberhavregryn är nyckelhålsmärkt och passar alla i familjen, därför valde vi att utöka förpackningens storlek, säger Doris Alatalo, Lantmännen Axa.

Fakta Gyllenhammars fiberhavregryn: Priset för en förpackning Gyllenhammars fiberhavregryn , 1000 gram är cirka 19 kronor och kommer att finnas i butik från och med vecka 36.
Bild på produkterna finns att hämta i vår bildbank: http://online.opv.se Användarnamn: reklam Lösenord: rb1aaa

För frågor kontakta gärna: Doris Alatalo, marknadsutvecklare Telefon: 08-519 787 43 Mobiltelefon: 0709-27 87 43 E-post: doris.alatalo@lantmannen.com