GoGreen och AXA är AIK Fotbolls nya partners

Nyhet

AXA på dam och ungdomar. GoGreen på herrarna. Så kommer varumärkesplaceringen att se ut när GoGreen och AXA utökar sitt samarbete med AIK Fotboll AB genom ett avtal som strategisk samarbetspartner. I avtalet ingår också kostrådgivning.

GoGreen, AXA och deras kostexperter skall arbeta fram en optimal lösning kring kosthållningen för AIKs spelare. Samarbetet omfattar herr-, dam- och ungdomslagen och spelarna kommer successivt att utbildas i sunda kostvanor.

- AIK är en viktig kanal för spridning av ökad medvetenhet om kostens betydelse för träning och prestation. AXA kommer under säsongen att ordna aktiviteter för AIKs herr-, dam- och ungdomsfotboll i syfte att sprida information och öka motivationen för enskilda individer att ha sunda kostvanor, säger Lantmännen Axas sponsoransvarige Urban Steveling.

Män växande målgrupp för hälsosamma livsmedelsprodukter Varumärket AXA kommer att synas på matchdräkten för dam- och ungdomslagen. GoGreens varumärke kommer att sitta på herrlagets dräkter.

- GoGreen vill öka kännedomen om varumärket och fånga upp den till stora delar manliga publiken som är starkt växande målgrupp för hälsosamma livsmedelsprodukter. Traditionellt har vi valt mer kvinnliga kanaler för GoGreens varumärke, men nu kommer vi även att vända oss mer frekvent mot män. En ambition är att också inspirera publiken att äta mer hälsosamma produkter än vad som traditionellt serveras på och runt om arenan, säger Anette Hällkvist, GoGreens marknadschef.

– Det känns väldigt roligt att vi lyckats knyta till oss en så pass viktig strategisk partner som GoGreen och AXA när vi nu är tillbaka i Allsvenskan. Vi tror att sund kost starkt kommer att påverka vår väg till framgång, säger Johan Cederbrant, försäljnings- och marknadschef på AIK Fotboll AB.

För eventuell mer information, vänligen kontakta: Anette Hällkvist, marknadschef GoGreen AB, 0709-278067 Urban Steveling, sponsoransvarig Lantmännen Axa, 0709-2787837 Johan Cederbrant, försäljnings- och marknadschef, AIK Fotboll AB, 070-431 12 58

GoGreen – hälsosam mat och dryck GoGreen är god och hälsosam mat och dryck. Du hittar allt från näringsrika basvaror, hälsosamma mejeriprodukter till spännande färdigrätter klara att värma. GoGreen AB ägs till lika delar av Lantmännen Axa samt finska Raisio. Huvudkontoret ligger i Järna.

Lantmännen Axa – livsmedelsföretag på frammarsch Lantmännen Axa är ett av Nordens största livsmedelsföretag och ägare av varumärken som exempelvis ”AXA”, ”Kungsörnen”, ”Start!”, ”Skogaholm” och ”Schulstad”. Särskilt ”AXA” är profilerat mot idrott och hälsa och används för produkter som vänder sig till aktiva och sportintresserade konsumenter.