GoGreen bjuder på spännande hälsorecept i ”En god bok”

Nyhet

Tips på hur man tillreder spännande och hälsosam mat med ingredienser som bönor, ärter, linser och frön. Det bjuder GoGreen på i den nyutkomna kokboken En God Bok.

Något har hänt med människors matlagning. Vi hämtar alltmer inspiration från hela världen och nya mattrender skapas. Idag vill vi göra maten spännande och hälsosam och ingredienser som bönor, ärter, linser och frön används mer och mer. Detta är precis vad ”En God Bok” från GoGreen handlar om; bönor, ärter, linser och frön och allt du kan göra med dem.

- GoGreens vision är att människor som använder våra produkter ska tycka att det är enkelt och roligt att laga god och nyttig mat. En God Bok ger en bra och tydlig vägledning i hur bönor, ärtor, linser och frön kan tillagas. Det är ingredienser som av den moderna människan kan uppfattas som svåra att tillreda. Men nu är det bara att sätta igång och laga, säger Anette Hällkvist, marknadschef GoGreen.

Recepten i En God Bok har utvecklats av GoGreens egen kock, Anders ”Ankan” Lindén. De delas in i avsnitten ”Snacks”, ”Förrätter”, ”Varmrätter”, ”Efterrätter” och ”Bröd”. Bilderna har tagits av fotograf Ingvar Eriksson.

Boken går att få gratis vid köp av fem stycken GoGreen förpackningar. Mer information finns på GoGreens hemsida www.gogreen.se.

För ytterligare information Anette Hällkvist, marknadschef GoGreen Tel: 0709-278067 anette@gogreen.se

Om GoGreen GoGreen är god mat och dryck med näringsrika basvaror och hälsosamma mejeriprodukter samt spännande färdigrätter klara att värma. GoGreen AB ägs till lika delar av Lantmännen Axa och finska Raisio. Huvudkontoret ligger i Järna.