Birgitta Johansson-Hedberg pratar om kvinnligt ledarskap

NyhetPressinbjudanBirgitta Johansson-Hedberg pratar om kvinnligt ledarskap

Lantmännens vd och koncernchef Birgitta Johansson-Hedberg är huvudtalare när LRF Kvinnor i Skaraborg i samarbete med Lantmännen tisdagen den 4 oktober arrangerar en kväll kring ledarskap och konsumentfrågor. Platsen är Rantens Hotell i Falköping.

Vd Birgitta Johansson-Hedberg ska bland annat tala om kvinnligt ledarskap och om Lantmännen i framtiden. Under kvällen blir det även information om Falköpings EU-projekt "Mat som helhetsupplevelse", om "Min mat-projektet" och om framtidens trender.

Mötet hålls på Rantens Hotell i Falköping och börjar klockan 18. Klockan 19 inbjuds allmänheten att delta.

Representater för media är välkomna att träffa Birgitta Johansson-Hedberg före mötet, mellan klockan 17-17.45. Säg till i förväg om ni vill intervjua Birgitta.

Kontakta Annika Hjerpe, pressansvarig Lantmännen, tel: 0704-24 38 91.PRESSMEDDELANDE 1 (1)

2005-09-30 Fakta/Lantmännen Lantmännen är en av Sveriges största koncerner inom livsmedel och lantbruk. Exempel på Lantmännenägda varumärken är Axa, Kungsörnen, Start, Bageri Skogaholm, Schulstad, Kronfågel, Weibulls, Doggy och Mjau. Butikskedjan heter Granngården. Lantmännen ägs av 50 000 svenska lantbrukare, har 13 000 anställda, är verksam i 16 länder och omsätter 30 miljarder kronor. Läs gärna mer på www.lantmannen.se