Tävling och nya tjänster i LM2

Du som registrerat dig i LM2 före den 20 november kan delta i en tävling om 10 helårsprenumerationer på Nya Dataväxt. Du som vill delta i tävlingen skickar ett mail med ditt bästa förslag på vilken som ska bli vår nästa stora tjänst i LM2. Tävlingen hittar du på LM2:s startsida. Lycka till i tävlingen!

Nya tjänster i LM2

En tydligare överblick av din spannmålsaffär och enklare kontakt med Lantmännen är exempel på nya funktioner i LM2. Här kan du lära känna dem bättre!

Min Spannmålsaffär
Min Spannmålsaffär ger dig som lantbrukare en tydlig överblick av din spannmålsaffär. Hur mycket av den totala skörden för respektive gröda är såld och till vilket pris? Hur mycket återstår? Skörden visas i snygga tydliga grafer och faktiska ton, så att du vet exakt hur mycket som är sålt och till vilka priser. Min Spannmålsaffär hittar du genom att klicka på välj tjänst – spannmål – sälja spannmål.

Flera kundnummer – växla mellan olika Kassatjänster
Du som har mer än ett kundnummer har nu även möjlighet att växla mellan olika kassatjänster under Ekonomi. Välj aktuellt kundnummer, klicka på välj tjänst – ekonomi – till kassa. När du är klar och vill byta så loggar du ut på sidan när du befinner dig inne på kassatjänst och växlar till nytt kundnummer i Lm2. Saknar du denna möjlighet – kontakta LM2 Support!

Lm2 Support
0771 111 222, knappval 4
Lm2support@lantmannen.com


Mina Kontakter
Vi lanserar nu Mina kontakter som samlar dina kontakter till Lantmännen under samma sida. Tjänsten hjälper dig att snabbt komma i kontakt med dina säljare eller anläggning. Mina kontakter hittar du högst upp till höger genom att klicka på adressboken.

Meddelandeinställningar
LM2 ger dig möjlighet att skräddarsy dina aviseringar utifrån företagets behov. Klicka på figuren högst upp till höger – Mitt Konto – Meddelandeinställningar för att ställa in hur du vill bli aviserad. Tänk på att även ställa in vem som skall aviseras under Hantera leveransadresser.