Nu kan du beställa foder i din mobiltelefon

En länge efterfrågad tjänst är att kunna lägga foderordrar via e-sales i mobila enheter. Detta har varit en prioriterad tjänst inom LM2 och från och med vecka 49 är detta nu möjligt.

Det är redan nu möjligt att lägga sin order via mobila enheter, men beställningssidan har inte varit responsiv, dvs. att layouten förändrats beroende på skärmstorlek och upplösning i enheten man använder. Tjänsten har därmed varit svåröverskådlig på mobila enheter.

E-sales via dator, mobil och surfplatta

I LM2 utvecklar vi tjänster som bland annat ska innebära en förenkling för användaren. En mobilanpassad e-sales är en mycket viktig del i foderspåret. Många lantbrukare beställer idag sitt foder via e-sales och man vill kunna lägga sin order både från dator, mobil och surfplatta. Att mobilanpassa e-sales har varit angeläget och därför har utvecklingen av tjänsten gått snabbt. Redan den 2 december blev tjänsten tillgänglig för samtliga lantbrukare som loggar in via Mina Sidor. När LM2 lanseras i vår kommer tjänsten också vara tillgänglig för LM2-användare.

Omfattning av tjänsten

Alla funktioner i e-sales har inte mobilanpassats. Fokus har legat på order och söka produkter och innefattar bland annat produktlista, varukorg och orderbekräftelse.