Vår breda verksamhet inom lantbruk, maskiner, bioenergi, livsmedel och fastigheter gör att vi kan erbjuda karriärmöjligheter med många olika inriktningar - inom olika branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker och vi vill göra det möjligt för dig att utvecklas - från jord till bord - så att du kan arbeta med det du brinner för.

Vägar inom Lantmännen

 

Byta bransch?

Genom vår breda verksamhet kan vi erbjuda utmaningar inom olika branscher för att du ska kunna utveckla en bred kompetens från olika områden. Vilken väg tar din resa på Lantmännen?

Nytt land?

Lantmännen har verksamhet i ett 20-tal länder, så hos oss har du möjlighet att utforska nya marknader och kulturer. Och går du vårt traineeprogram så arbetar du alltid en viss tid utomlands.

Specialist eller chef?

Vi söker medarbetare som är nyfikna, har ambitionen att göra skillnad och som tar ansvar för sin och vår utveckling. Hos oss finns möjligheter att växa, både som specialist, men även som ledare.

Byta funktion?

På Lantmännen slutar vi aldrig att lära oss nya saker och vi behöver medarbetare som vågar testa nya vägar. Vi vill kunna ge dig de nya utmaningar du söker - en möjlig väg är att byta funktion.

Komma tillbaka?

Kanske vill du bygga på dina erfarenheter utanför Lantmännen? Naturligtvis ska du göra det! Hos oss finns alltid en dörr öppen för att återvända.

Vi satsar på våra ledare

På Lantmännen internrekryterar vi till många högre befattningar, eftersom vi tror att praktisk erfarenhet från företaget är avgörande för att utveckla det bästa ledarskapet. För att vässa både nuvarande och blivande chefer ytterligare har vi utvecklat interna, skräddarsydda utbildningsprogram för mer erfarna ledare och yngre talanger. Så oavsett om du är nyanställd eller har varit hos oss en längre tid, finns det många goda anledningar att utvecklas tillsammans med oss.

Explore

Vårt program för unga talanger handlar om att utforska sig själv och sin egen potential - motivation, drivkrafter och styrkor. Samtidigt som du får djupare insikter i vår verksamhet - från jord till bord.

Grow

För mellanchefer erbjuds ett 13-månaders heltäckande program inom ämnen som strategi, resultatorienterat ledarskap och förändringsdynamik - för när våra ledare växer, kan våra medarbetare blomstra.

Accelerate

Programmet för våra mest erfarna ledare ger möjligheten till en 18-månaders utvecklingsresa. Här har du tillgång till en extern coach som hjälper dig förbättra hur du tar dig an utmaningar i en komplex miljö.