Utsädeskoordinator, Malmö

Division/företag:
Sista ansökningsdag:
Plats:

Utsädeskoordinator, Malmö

I Lantmännens koncern är det Lantbruket som utgör vår kärnverksamhet. Vi har en ledande position på lantbruksmarknaden och utsädesaffären är ett av våra viktiga affärsområden. Nu söker vi en engagerad och driven Utsädeskoordinator som vill arbeta nära lantbruket, försörjningen och marknaden.  


Det här kommer du att göra

Som Utsädeskoordinator arbetar du tillsammans med flera olika funktioner i företaget. Du har en central roll med mycket operativt och administrativt ansvar som är viktigt för affären. Du har kontakt med, och en koordinerande roll, mellan marknad, utsädesodling, produktion, planering och analysbolag. Du analyserar och tar beslut kring kvalitetsutfall samt hanterar utsädesavtal, priser och avlösning av utsädesråvara. Du tar fram marknadsmaterial såsom annonser, broschyrer och produktblad. Rollen innebär dessutom kontakter med både utsädesodlare och externa leverantörer.


Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

-       Lätt för att lära

-       Ett naturligt driv

-       Förmågan att hantera spridda arbetsuppgifter, både enkla och av mer avancerad karaktär

-       Ett strukturerat arbetssätt och tycker om ordning och reda

-       Förmågan att se nya möjligheter och förbättringar samt viljan att driva dessa

-       Förmågan att samarbeta med flera olika intressenter

-       Relevant akademisk utbildning

-       God vana av IT-system


Du är:

-       Ansvarstagande och mån om att uppgifter blir genomförda

-       Proaktiv och tar gärna egna initiativ

-       Bekväm med att fatta beslut

-       Självgående

-       Öppen och kommunikativ

 

Du delar våra värderingar; helhetssyn, öppenhet och handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.


Vad vi erbjuder dig

Som Utsädeskoordinator blir du en viktig kugge i ett framgångsrikt och roligt team. Du kommer få stor insyn i och vara med och driva affären framåt. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Du kommer att rapportera till marknadschef Utsäde. Tjänsten är på heltid och är placerad på vårt huvudkontor i Malmö.


Låter det intressant? 

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 22/12-2019. Urval kan komma att ske löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Maria Norén, Marknadschef utsäde, på 010-556 04 25 eller maria.noren@lantmannen.com. Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Kontaktuppgifter

Maria Noren
Tel: +46 10 5560425

Om Lantmännen

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.