Underhållstekniker

Division/företag:
Sista ansökningsdag:
Plats:

Vi söker en underhållstekniker som kan ta aktiv del i vårt underhållsarbete och utvecklingen av förebyggande underhåll för att fortsatt utveckla anläggningens effektivitet.

Hos oss får du en utmaning inom livsmedelsbranschen i en spännande miljö och att tillsammans ta ansvar från jord till bord. Samt en möjlighet att utveckla dina kompetenser i en nyckelroll och få erfarenheter, meriter och kontakter hos norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Genom omfattande investeringar under de senaste åren har verksamheten växt i en snabb takt vilket ställer höga krav på ett väl fungerande underhåll.

Som underhållstekniker kommer du vara en nyckelspelare, där du, tillsammans med dina kollegor på underhållsavdelningen och processoperatörer, kommer att arbeta både med större planerade underhållsinsatser, delta i investeringsprojekt och kontinuerligt förbättringsarbete, likväl som avhjälpande insatser när så krävs.

I din roll är du knuten till en avdelning som ”hemmaområde” men arbete sker mot samtliga produktionsavdelningar samt fabrikens ytterområde. Tjänsten innefattar även beställning av reservdelar samt planering och beredning av arbeten.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har en bakgrund från liknande arbete inom processindustrin. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med rostfria material, styr- och reglerteknik, vibrationsmätning/lageranalys, arbete i moderna underhållssystem och av kontinuerligt förbättringsarbete.

Som person är du initiativtagande och med god förmåga till samarbete. Har du dessutom viljan till ständigt lärande och personlig utveckling tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Arbetet bedrivs i huvudsak dagtid, men eftersom produktionen är igång dygnet runt så ingår schemalagd beredskap. Annan arbetstid kan förekomma vid planerade stoppdagar under året.

Vi söker kompetenta medarbetare som kan bidra till vår verksamhet. Lantmännen arbetar aktivt med att säkerställa att vår arbetsplats är utvecklande för alla oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, religion eller funktionshinder.

Vi arbetar med löpande urval vid denna rekrytering. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

 

Kontaktuppgifter

Peter Falk
Tel: +46 010-556 04 37
Tobias Hermansson
Tel: +46 010-556 31 18

Om Lantmännen

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se

Lantmännen Reppe processar vete till högförädlade produkter, som säljs till kunder inom ett brett spektra av industrier runt om i världen. Vi är det ledande stärkelseföretaget i Norden med en bred produktportfölj som består av vodka, stärkelse, gluten och foder. Produktionen bedrivs i Lidköping och vi är cirka 65 anställda. Vår omsättning är cirka 500 MSEK och vi befinner oss i en tillväxtfas. Läs mer på www.reppe.se